Δεύτερος ξεκινά ο Montoya

Στον πρώτο του αγώνα στην Talladega
(6/10/2006 5:11:00 μμ)
Συντάκτης:
Αγγελος Σταθακόπoυλος
Ο Juan Pablo Montoya εξέπληξε ακόμα και τον εαυτό του με την πρώτη του εμφάνιση στους αγώνες Stock Car στους οποίους θα συμμετέχει το 2007. Έχοντας αποδεσμευτεί από τη McLaren, έχει την ευκαιρία να συμμετέχει ήδη σε αγώνα του θεσμού με σκοπό την καλύτερη προετοιμασία ενόψει της επόμενης χρονιάς. Στην πίστα Talladega Superspeedway κάνει την πρώτη του εμφάνιση ο Montoya και από τις ελεύθερες δοκιμές κινήθηκε πολύ γρήγορα. Στα χρονομετρημένα που ακολούθησαν ο Montoya σημείωσε έναν καλό πρώτο γύρο που θα τον έφερνε στην πρώτη δεκάδα. Στο δεύτερο και τελευταίο γύρο σταμάτησε το χρονόμετρο στο 50:546, επίδοση που του έδωσε τη δεύτερη θέση στην εκκίνηση, μόλις 9 χιλιοστά του δευτερολέπτου πίσω από τον ταχύτερο οδηγό, τον Bobby Gerhart που είναι δεύτερος στη βαθμολογία του θεσμού.
Ο ίδιος ο Montoya είπε πως στη συγκεκριμένη πίστα είναι μεγάλο πλεονέκτημα να έχεις καλό αυτοκίνητο και το αυτοκίνητο της ομάδας του είναι πάρα πολύ καλό. Η καλή του επίδοση στα χρονομετρημένα δεν αλλάζει το στόχο του που παραμένει «εκπαιδευτικός». Θέλει να τερματίσει χωρίς ζημιές, να ολοκληρώσει χωρίς λάθη τη διαδικασία των pit stop και, όπως δήλωσε, είτε τερματίσει πρώτος, είτε πέμπτος είτε απλά τερματίσει, είναι το ίδιο για αυτόν. Θέλει απλά να αποκομίσει εμπειρίες για την επόμενη χρονιά.

MAY THE FORCE BE WITH YOUCopyright © Demetrios the Traveler
(
Brexians lair)

About brexians

Demetrios Georgalas (A Surviving Globalization Consultant) was born in 1961 in Bern and grew up in Athens. In1985, graduated from Surrey University with a Tourism Management BSc (Hons). In 1998, graduated from LMTB under Freie Universitat Berlin, with a Diploma Lasers in Medicine. His professional career was started in the private sector and at the same time he created his first consulting company D+G Consultants Inc. Worked for major multinationals in Greece and abroad (FMCGs / Pharmaceuticals / Tourism). Demetrios Georgalas, having established also Travelling 2 Greece a destination management company, while with the D+G Consultants working in the areas of BTL and special marketing projects. He is activated except from Greece in the Balkans and in Turkey, consulting his clientele with new innovative proposals. Apart from his enterprising activities, he dabbles at blogging, travelling and cooking while he is married and has two children. In conclusion Demetrios Georgalas is an Athenian, Greek, Agnostic, Traveller, & Liberal he likes sci-fi, photography, blogging, travelling and cooking and if you like fascism or any kind of dogma, keep out! Δημήτρης Κ. Γεωργαλάς Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1961, σπούδασε Τουριστική Διαχείριση στο Ηνωμένο Βασίλειο και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο στην Βιοτεχνολογία. Έχει εργαστεί σε μεγάλα τουριστικά γραφεία του εσωτερικού, και σε πολυεθνικές σε Ελλάδα και Εξωτερικό, στο χώρο των φαρμάκων, των ιατρικών μηχανημάτων και των FMCG’s. Από το 2001 είναι ελεύθερος επαγγελματίας, με δραστηριότητα στην διαχείριση προορισμού, τον θεματικό τουρισμό και τις ειδικές ενέργειες marketing. Είναι παντρεμένος και πατέρας δυο παιδιών, διδάσκει ειδικά θέματα εξωτερικού εμπορίου και κοινωνικής δικτύωσης, σε επιχειρήσεις και οργανισμούς. Ασχολείται ενεργά με το διαδίκτυο από το 1993 με άμεση εμπλοκή στα κοινωνικά δίκτυα και στο «ιστολογείν». Φανατικός ταξιδευτής, ερασιτέχνης φωτογράφος, μαχόμενος αγνωστικός και φιλελεύθερος. Όραμά του μια Ευρωπαϊκή Ελλάδα. https://brexians.wordpress.com
This entry was posted in ΕΛΛΗΝΙΚΑ and tagged , , . Bookmark the permalink.