Απάντηση στην επιστολή του κ. Αντώνη Σαμαρά

Έλαβα μια επιστολή από τον κ. Αντώνη Σαμαρά, για να με ενημερώσει, ότι  θέτει υποψηφιότητα για την Προεδρία της Νέας Δημοκρατίας.

Ευχαριστώ  κ. Σαμαρά. (αλήθεια που βρήκατε τη διεύθυνση μου😉

Κάποια από όλα αυτά που γράφει σε αυτή την επιστολή,  με βρίσκουν σύμφωνο και πιστεύω και τους περισσότερους λογικούς ανθρώπους, γιατί απλά είναι κοινοτυπίες και αφορισμοί.

Όμως κάποια άλλα μου δημιουργούν απορίες, τις οποίες δεν θέλει να μου τις απαντήσει,  με μια αντιπαράθεση ιδεών και απόψεων, με την κ. Ντόρα Μπακογιάννη και τον κ. Παναγιώτη Ψωμιάδη.

Έτσι λοιπόν θα τον ρωτήσω εγώ και περιμένω τις απαντήσεις του.

Λέτε κ. Σαμαρά σε κάποιο σημείο της επιστολής σας

…. περισσότερη  ποιότητα και βάθος δημοκρατίας.

Δεν σας είδα να κάνετε μήνυση για τον λίβελλο εναντίον της κ. Μπακογιάννη;

Δεν σας άκουσα να λέτε και να μας εξηγείτε γιατί δεν κλίσατε τους μηχανισμούς τις ΠΟΛΑΝ, άλλα κάνατε παρτάκια για να γιορτάσετε τις «ένδοξες μέρες της»!!!!

Σε ένα άλλο σημείο λέτε

…. περισσότερες ευκαιρίες για όλους.

Ποιους «όλους» εννοείτε κ. Σαμαρά;

Όλους όσους ήταν γραμμένοι στην ΠΟΛ.ΑΝ;

Όπως για παράδειγμα, μερικές από τις συμβούλους σας στο ΥΠΠΟ, στην πρόσφατη θητεία σας;

Λέτε στην αρχή της επιστολής

…να ξεπεράσουμε τα τεχνητά «τείχη» μέσα στο κόμμα μας,

(ποιο από τα δυο την ΠΟΛ.ΑΝ ή την ΝΔ);

…άλλα και όλα τα ξεπερασμένα «τείχη» με άλλους πολιτικούς χώρους.

(εδώ μάλλον θα εννοείτε το ΠΑΣΟΚ με το όποιο συνεργαστήκατε πολιτικά και εκλογικά στο παρελθόν  και με το ΛΑ.Ο.Σ , που μάλλον θα συνεργαστείτε αν εκλεγείτε στο μέλλον);

Σε άλλο σημείο λέτε

… περισσότερη υπερηφάνεια γι’ αυτό που είμαστε…

Ποιοι είμαστε;  Δεν έχετε ξεκαθαρίσει το «ποιοι» και έχετε χρησιμοποιήσει  GOLDEN BOYS, Βατοπεδινούς και διαπλεγμένους … που οι περισσότεροι από εμάς δεν είμαστε!

Λέτε και με αυτό  σταματάω να ρωτώ

…για να αλλάξουμε την Ελλάδα.

Το πώς θα το κάνετε δεν το έχει καταλάβει κανένας ακόμη κ. Σαμαρά…

Έχετε την καλοσύνη αν θέλετε να μας δώσετε, σε μένα και άλλους πολλούς, κάποιες απαντήσεις;

Δεν πιστεύω ότι θα απαντήσετε και αν απαντήσετε είναι ήδη αργά…

με έχουν κερδίσει άλλοι , με τις θέσεις τους για την κοινωνία, την οικονομία, την εξωτερική πολιτική, την παιδεία, την εσωκομματική οργάνωση,  τις μειονότητες, τον αντιπολιτευτικό λόγο τους, την στήριξη στην παράταξη πάντα και σε κάθε δυσκολία…

Δηλαδή ΑΠΛΑ και  ΞΕΚΑΘΑΡΑ η  κ. Ντόρα Μπακογιάννη….

Που θα ψηφίσω την Κυριακή, γιατί κέρδισε την ψήφο μου,

που δεν την χαρίζω σε κανέναν!


About brexians

Demetrios Georgalas (A Surviving Globalization Consultant) was born in 1961 in Bern and grew up in Athens. In1985, graduated from Surrey University with a Tourism Management BSc (Hons). In 1998, graduated from LMTB under Freie Universitat Berlin, with a Diploma Lasers in Medicine. His professional career was started in the private sector and at the same time he created his first consulting company D+G Consultants Inc. Worked for major multinationals in Greece and abroad (FMCGs / Pharmaceuticals / Tourism). Demetrios Georgalas, having established also Travelling 2 Greece a destination management company, while with the D+G Consultants working in the areas of BTL and special marketing projects. He is activated except from Greece in the Balkans and in Turkey, consulting his clientele with new innovative proposals. Apart from his enterprising activities, he dabbles at blogging, travelling and cooking while he is married and has two children. In conclusion Demetrios Georgalas is an Athenian, Greek, Agnostic, Traveller, & Liberal he likes sci-fi, photography, blogging, travelling and cooking and if you like fascism or any kind of dogma, keep out! Δημήτρης Κ. Γεωργαλάς Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1961, σπούδασε Τουριστική Διαχείριση στο Ηνωμένο Βασίλειο και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο στην Βιοτεχνολογία. Έχει εργαστεί σε μεγάλα τουριστικά γραφεία του εσωτερικού, και σε πολυεθνικές σε Ελλάδα και Εξωτερικό, στο χώρο των φαρμάκων, των ιατρικών μηχανημάτων και των FMCG’s. Από το 2001 είναι ελεύθερος επαγγελματίας, με δραστηριότητα στην διαχείριση προορισμού, τον θεματικό τουρισμό και τις ειδικές ενέργειες marketing. Είναι παντρεμένος και πατέρας δυο παιδιών, διδάσκει ειδικά θέματα εξωτερικού εμπορίου και κοινωνικής δικτύωσης, σε επιχειρήσεις και οργανισμούς. Ασχολείται ενεργά με το διαδίκτυο από το 1993 με άμεση εμπλοκή στα κοινωνικά δίκτυα και στο «ιστολογείν». Φανατικός ταξιδευτής, ερασιτέχνης φωτογράφος, μαχόμενος αγνωστικός και φιλελεύθερος. Όραμά του μια Ευρωπαϊκή Ελλάδα. https://brexians.wordpress.com
This entry was posted in friends and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Απάντηση στην επιστολή του κ. Αντώνη Σαμαρά

 1. Ο/Η irene λέει:

  Τα είπες ΟΛΑ… τι άλλο να προσθέσουμε πέρα από το ότι η καρδιά μας χτυπάει στο ρυθμό της Ντόρας, γιατί ΑΠΛΑ…το αξίζει!!!

  Μου αρέσει!

 2. Ο/Η citizengr λέει:

  (αλήθεια που βρήκατε τη διεύθυνση μου;)
  Do you know Menelaos or Lefteris?

  Μου αρέσει!

 3. Ο/Η Manolis λέει:

  Επιτέλους ένας άνθρωπος που μιλά χωρίς να φοβάται τον τραμπουκισμό του Σαμαρά…γιατί αυτό κάνει τις τελευταίες μέρες. Και η άρνηση του να αποδοκιμάσει το ότι έγινε στη Ντόρα είναι ενδεικτικό. Δείχνει ότι κάτι κρύβει ή υποκινεί και είναι γνωστό το πόσο καλά μπορεί να δρα υπογείως… Είναι δυνατό μετά να έρχεστε κ. Σαμαρά και να ζητάτε την ψήφο μας? Εμείς οι νεοδημοκράτες τέτοιες συμπεριφορές δεν τις επιδοκιμάζουμε. Υπάρχουν και όρια.

  Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.