» Η λογική της εξεταστικής επιτροπής για την οικονομία είναι εθνικά επιζήμια.»

Η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη, ανέπτυξε την Πέμπτη 25/2 επίκαιρη ερώτηση προς τον υπουργό Οικονομικών με αφορμή την κατάργηση του αφορολόγητου ορίου για τις γονικές παροχές.

Συγκεκριμένα η Ντόρα Μπακογιάννη είπε: «Εσείς μιλάτε για τους μεγάλους, εγώ μιλάω για τους νοικοκυραίους, μιλάω για τους μικρούς, μιλάω για τον άνθρωπο ο οποίος έχει 2000 ευρώ σύνταξη, μπορεί με την γυναίκα του να ζήσει με 1000 ευρώ και θέλει να μοιράσει στα δύο παιδιά του από 500 ευρώ. Αυτά τα 500 ευρώ μπορεί σε ένα παιδί το οποίο δουλεύει και παίρνει 700 ευρώ ή είναι άνεργο να του δικαιολογήσουν το πόθεν έσχες για το στεγαστικό του δάνειο. Και έρχεστε εσείς και λέτε στον νοικοκύρη, στον έντιμο φορολογούμενο, στον έντιμο συνταξιούχο, ότι δεν έχει αυτό το δικαίωμα, αλλά θα φορολογηθεί από το πρώτο ευρώ με 10%».

Σε άλλο σημείο της τοποθέτησής της, η Ντόρα Μπακογιάννη τόνισε : «προχωρείτε με κόψιμο επιδομάτων με προκρούστεια λογική σε όλους, νοσηλευτές, εκπαιδευτικούς κλπ χωρίς να σκεφτείτε ότι αυτό χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή.»

Τέλος αναφερόμενη στην Εξεταστική Επιτροπή για την Οικονομία που ζήτησε το ΠΑΣΟΚ είπε: «Η λογική σας για την Εξεταστική είναι εθνικά επιζήμια. Θα οδηγήσει τα δύο μεγάλα κόμματα σε μια ανταλλαγή πυρών, η οποία τελικά θα έχει έναν μόνο κερδισμένο: αυτούς οι οποίοι επιβουλεύονται την Ελλάδα και προσπαθούν να αναζητήσουν πρόσθετα επιχειρήματα εναντίον της. Σας κάνω έκκληση, έστω και την τελευταία στιγμή. Είναι λάθος η λογική της Εξεταστικής Επιτροπής για την οικονομία. Όσο έχω υποστηρίξει με πάθος όλες τις εξεταστικές επιτροπές που αφορούν σκάνδαλα, τόσο λέω ότι αυτή η Εξεταστική θα οδηγήσει τον πολιτικό κόσμο της χώρας σε μια δίνη, η οποία δεν θα έχει τέλος και θα οδηγήσει πάνω απ’ όλα την Ελλάδα σε ακόμα δυσκολότερη θέση.»

About brexians

Demetrios Georgalas (A Surviving Globalization Consultant) was born in 1961 in Bern and grew up in Athens. In1985, graduated from Surrey University with a Tourism Management BSc (Hons). In 1998, graduated from LMTB under Freie Universitat Berlin, with a Diploma Lasers in Medicine. His professional career was started in the private sector and at the same time he created his first consulting company D+G Consultants Inc. Worked for major multinationals in Greece and abroad (FMCGs / Pharmaceuticals / Tourism). Demetrios Georgalas, having established also Travelling 2 Greece a destination management company, while with the D+G Consultants working in the areas of BTL and special marketing projects. He is activated except from Greece in the Balkans and in Turkey, consulting his clientele with new innovative proposals. Apart from his enterprising activities, he dabbles at blogging, travelling and cooking while he is married and has two children. In conclusion Demetrios Georgalas is an Athenian, Greek, Agnostic, Traveller, & Liberal he likes sci-fi, photography, blogging, travelling and cooking and if you like fascism or any kind of dogma, keep out! Δημήτρης Κ. Γεωργαλάς Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1961, σπούδασε Τουριστική Διαχείριση στο Ηνωμένο Βασίλειο και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο στην Βιοτεχνολογία. Έχει εργαστεί σε μεγάλα τουριστικά γραφεία του εσωτερικού, και σε πολυεθνικές σε Ελλάδα και Εξωτερικό, στο χώρο των φαρμάκων, των ιατρικών μηχανημάτων και των FMCG’s. Από το 2001 είναι ελεύθερος επαγγελματίας, με δραστηριότητα στην διαχείριση προορισμού, τον θεματικό τουρισμό και τις ειδικές ενέργειες marketing. Είναι παντρεμένος και πατέρας δυο παιδιών, διδάσκει ειδικά θέματα εξωτερικού εμπορίου και κοινωνικής δικτύωσης, σε επιχειρήσεις και οργανισμούς. Ασχολείται ενεργά με το διαδίκτυο από το 1993 με άμεση εμπλοκή στα κοινωνικά δίκτυα και στο «ιστολογείν». Φανατικός ταξιδευτής, ερασιτέχνης φωτογράφος, μαχόμενος αγνωστικός και φιλελεύθερος. Όραμά του μια Ευρωπαϊκή Ελλάδα. https://brexians.wordpress.com
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.