Καλή αρχή για τι η επιτυχία είναι σίγουρη!

ο Κώστας Μπακογιάννης θα είναι υποψήφιος για τον νέο δήμο Καρπενησίου
και η σπέκουλα των «κίτρινων παπαγάλων»,
για μια ακόμη φορά έπεσε στο κενό…

τα κύρια σημεία της ανακοίνωσης της υποψηφιότητας του είναι:

Πρώτον, ενότητα. Η ενότητα του του νέου Δήμου, η ενότητα των Ευρυτάνων, είναι η προτεραιότητά μου. Ετούτη την κρίσιμη στιγμή για τον τόπο μας, δεν περισσεύει κανείς. Ομαδοποιήσεις και διαχωρισμοί του παρελθόντος δεν έχουν θέση. Ασφαλώς ο διάλογος μόνο καλύτερους μπορεί να μας κάνει. Οφείλουμε να εκφράζουμε τις θέσεις και τις αντιθέσεις μας. Να συμφωνούμε και να διαφωνούμε. Πρέπει όμως όλοι να δεσμευτούμε ότι θα δημιουργήσουμε τις συναινέσεις που επιβάλουν οι τοπικές ανάγκες για να δώσουμε επιτέλους λύσεις στα προβλήματα. Ό,τι θα  είμαστε όλοι μαζί – μια γροθιά. Καθόσον με αφορά την επόμενη ημέρα στο Νέο Δήμο Καρπενησίου αναγνωρίζω μόνο ένα κόμμα – το κόμμα των Ευρυτάνων.

Δεύτερον, εμπιστοσύνη. Σήμερα παρουσιάζομαι μπροστά στους συμπατριώτες μου ελεύθερος. Δεν ζητάω μόνο τη στήριξη αλλά πρωτίστως την εμπιστοσύνη τους. Είμαι έτοιμος να δημιουργήσω και να εμβαθύνω σχέσεις ουσίας, σχέσεις ειλικρίνειας, με τον καθένα και την κάθε μια ξεχωριστά. Πραγματικές σχέσεις που θα δοκιμάζονται σε βάθος χρόνου και θα βασίζονται στην αλήθεια, στην ευθύτητα, και στα ξεκάθαρα λόγια. Θέτω τον εαυτό μου στη διάθεση και στην υπηρεσία των Ευρυτάνων και είμαι έτοιμος να κριθώ αυστηρά από τα αποτελέσματα της δουλειάς μου και το έργο που θα έχουμε επιτελέσει.

Τρίτον, ελπίδα. Σε αυτή την τόσο δύσκολη συγκυρία για το Νέο Δήμο Καρπενησίου, την Ευρυτανία και την Ελλάδα η επιλογή είναι ξεκάθαρη. Ανάμεσα σε εκείνους που επενδύουν στον λαϊκισμό και στον φόβο και σε εκείνους που προτάσσουν τον ορθολογισμό και την ελπίδα. Είναι επιλογή ανάμεσα στην παλαιά λογική του βολέματος, της αδράνειας, της στασιμότητας, και στη νέα που εκφράζει όλους εκείνους που θέλουν να γίνουν αλλαγές για μια Ευρυτανία ισχυρή, δυνατή και περήφανη. Σε όλους εμάς που θέλουμε να φέρνουμε όλα τα προβλήματα στο φως, να τα αντιμετωπίζουμε θεσμικά, αποτελεσματικά, χωρίς σκιές. Σε όλους εμάς που θέλουμε να χτίσουμε το αύριο πάνω σε θεμέλια ισχυρά.

απο το Καρπενησι ριν απο λιγο!

όλοι στηρίζουν Κώστα Μπακογιάννη

About brexians

Demetrios Georgalas (A Surviving Globalization Consultant) was born in 1961 in Bern and grew up in Athens. In1985, graduated from Surrey University with a Tourism Management BSc (Hons). In 1998, graduated from LMTB under Freie Universitat Berlin, with a Diploma Lasers in Medicine. His professional career was started in the private sector and at the same time he created his first consulting company D+G Consultants Inc. Worked for major multinationals in Greece and abroad (FMCGs / Pharmaceuticals / Tourism). Demetrios Georgalas, having established also Travelling 2 Greece a destination management company, while with the D+G Consultants working in the areas of BTL and special marketing projects. He is activated except from Greece in the Balkans and in Turkey, consulting his clientele with new innovative proposals. Apart from his enterprising activities, he dabbles at blogging, travelling and cooking while he is married and has two children. In conclusion Demetrios Georgalas is an Athenian, Greek, Agnostic, Traveller, & Liberal he likes sci-fi, photography, blogging, travelling and cooking and if you like fascism or any kind of dogma, keep out! Δημήτρης Κ. Γεωργαλάς Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1961, σπούδασε Τουριστική Διαχείριση στο Ηνωμένο Βασίλειο και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο στην Βιοτεχνολογία. Έχει εργαστεί σε μεγάλα τουριστικά γραφεία του εσωτερικού, και σε πολυεθνικές σε Ελλάδα και Εξωτερικό, στο χώρο των φαρμάκων, των ιατρικών μηχανημάτων και των FMCG’s. Από το 2001 είναι ελεύθερος επαγγελματίας, με δραστηριότητα στην διαχείριση προορισμού, τον θεματικό τουρισμό και τις ειδικές ενέργειες marketing. Είναι παντρεμένος και πατέρας δυο παιδιών, διδάσκει ειδικά θέματα εξωτερικού εμπορίου και κοινωνικής δικτύωσης, σε επιχειρήσεις και οργανισμούς. Ασχολείται ενεργά με το διαδίκτυο από το 1993 με άμεση εμπλοκή στα κοινωνικά δίκτυα και στο «ιστολογείν». Φανατικός ταξιδευτής, ερασιτέχνης φωτογράφος, μαχόμενος αγνωστικός και φιλελεύθερος. Όραμά του μια Ευρωπαϊκή Ελλάδα. https://brexians.wordpress.com
This entry was posted in dedicated, ΕΛΛΗΝΙΚΑ, politics, thoughts and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.