Ντόρα Μπακογιάννη: με την πρώτη ευκαιρία ο κ.Παπανδρέου ξέχασε τις δεσμεύσεις

Η Ντόρα Μπακογιάννη έκανε σήμερα την ακόλουθη δήλωση:

«Ο ανασχηματισμός της κυβέρνησης που υποτίθεται, ότι είχε σχεδιαστεί και αποφασιστεί από εβδομάδες, μαζί και με τα άλλα ευτράπελα που διαδραματίσθηκαν γύρω από τις επιλογές για την αυτοδιοίκηση, επιβεβαιώνουν την άρνηση του πολιτικού συστήματος να περάσει στην νέα εποχή και να συνειδητοποιήσει ότι άλλα πράγματα περιμένουν οι πολίτες από τους πολιτικούς.Κανείς δεν καταλαβαίνει γιατί σε μια περίοδο που απαιτείται περιστολή της κρατικής σπατάλης θα πρέπει να έχουμε μια κυβέρνηση με 7 αναπληρωτές υπουργούς, 24 υφυπουργούς, συνολικά 48 μέλη και άγνωστο αριθμό συμβούλων γύρω από το πρωθυπουργό και τους νέους υπουργούς. Είναι εντυπωσιακό, ότι με την πρώτη ευκαιρία ο κ.Παπανδρέου ξέχασε τις δεσμεύσεις για μικρό υπουργικό σχήμα και επέστρεψε στο παρελθόν, στον παλιό κακό εαυτό του ΠΑΣΟΚ.

Η κυβέρνηση κυρίως, αλλά και το πολιτικό σύστημα στο σύνολο του, οφείλουν με σοβαρότητα και υπευθυνότητα να δώσουν απαντήσεις σε μια σειρά από αμείλικτα και κρίσιμα προβλήματα που θέτει η καθημερινότητα και η πραγματική οικονομία.

Το στοίχημα της ανάπτυξης που θα δημιουργήσει θέσεις για δουλειά και έσοδα, η ενίσχυση της ρευστότητας, η μείωση της φορολογίας, η αντιμετώπιση της ακρίβειας, οι μεγάλες αλλαγές στη λειτουργία των ΔΕΚΟ, είναι οι αγωνίες και τα ζητούμενα των πολιτών, είναι οι προϋποθέσεις να ξορκίσουμε  οριστικά την απειλή της χρεοκοπίας και της ύφεσης.»

About brexians

Demetrios Georgalas (A Surviving Globalization Consultant) was born in 1961 in Bern and grew up in Athens. In1985, graduated from Surrey University with a Tourism Management BSc (Hons). In 1998, graduated from LMTB under Freie Universitat Berlin, with a Diploma Lasers in Medicine. His professional career was started in the private sector and at the same time he created his first consulting company D+G Consultants Inc. Worked for major multinationals in Greece and abroad (FMCGs / Pharmaceuticals / Tourism). Demetrios Georgalas, having established also Travelling 2 Greece a destination management company, while with the D+G Consultants working in the areas of BTL and special marketing projects. He is activated except from Greece in the Balkans and in Turkey, consulting his clientele with new innovative proposals. Apart from his enterprising activities, he dabbles at blogging, travelling and cooking while he is married and has two children. In conclusion Demetrios Georgalas is an Athenian, Greek, Agnostic, Traveller, & Liberal he likes sci-fi, photography, blogging, travelling and cooking and if you like fascism or any kind of dogma, keep out! Δημήτρης Κ. Γεωργαλάς Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1961, σπούδασε Τουριστική Διαχείριση στο Ηνωμένο Βασίλειο και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο στην Βιοτεχνολογία. Έχει εργαστεί σε μεγάλα τουριστικά γραφεία του εσωτερικού, και σε πολυεθνικές σε Ελλάδα και Εξωτερικό, στο χώρο των φαρμάκων, των ιατρικών μηχανημάτων και των FMCG’s. Από το 2001 είναι ελεύθερος επαγγελματίας, με δραστηριότητα στην διαχείριση προορισμού, τον θεματικό τουρισμό και τις ειδικές ενέργειες marketing. Είναι παντρεμένος και πατέρας δυο παιδιών, διδάσκει ειδικά θέματα εξωτερικού εμπορίου και κοινωνικής δικτύωσης, σε επιχειρήσεις και οργανισμούς. Ασχολείται ενεργά με το διαδίκτυο από το 1993 με άμεση εμπλοκή στα κοινωνικά δίκτυα και στο «ιστολογείν». Φανατικός ταξιδευτής, ερασιτέχνης φωτογράφος, μαχόμενος αγνωστικός και φιλελεύθερος. Όραμά του μια Ευρωπαϊκή Ελλάδα. https://brexians.wordpress.com
This entry was posted in Greece, ΕΛΛΗΝΙΚΑ, politics and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.