συνέντευξη της Ντόρας Μπακογιάννη με τίτλο «Mit der Krise ist die alte Politik gestorben» στην derStandard.at

συνέντευξη της Ντόρας Μπακογιάννη με τίτλο “Mit der Krise ist die alte Politik gestorben” στην derStandard.at

Σε ερώτηση, γιατί καθυστερεί η ίδρυση του νέου κόμματος, η πρώην Υπουργός των εξωτερικών απαντά πως δεν θα καθυστερήσει για πολύ, και θα είναι ένα διαφορετικό κόμμα, μη προσωποπαγές και θα το στελεχώνουν δημιουργικοί άνθρωποι με κοινό όραμα!

Σε άλλη ερώτηση, με έμφαση απαντά ότι οι ‘Ελληνες θα ξεπεράσουν την κρίση όπως έκαναν σε άλλες μεγάλες προκλήσεις του παρελθόντος!

Συγχρόνως τονίζει την πεποίθησή της ότι οι Ελληνες θα κατορθώσουν να ξεπεράσουν την κρίση, όπως κατόρθωσαν να οργανώσουν τους Ολυμπιακούς Αγώνες και εκφράζει την ελπίδα ότι θα υπάρξει μετά την κρίση μια άλλη Ελλάδα με άλλη αυτοπεποίθηση.

Η κ. Ντόρα Μπακογιάννη τονίζει απαντώντας σε άλλη ερώτηση πως έχουν γίνει λάθη από την Κυβέρνηση και ειδικά στον τομέα της ανάπτυξης, πως η Ελλάδα έχει ανάγκη από την βοήθεια της Ε.Ε, της Ε.Κ.Τ και του Δ.Ν.Τ., ενώ η αντιπολίτευση και η Ν.Δ. ειδικά, λαϊκίζει και δεν προτείνει λύσεις.

Για την άρνηση της Σλοβακίας να συμμετάσχει στον μηχανισμό στήριξης, η κ. Ντόρα Μπακογιάννη, αναφέρει πως η Ελλάδα στήριξε τη Σλοβακία για την ένταξή της στην Ευρωζώνη και πως η λογική της ανυπαρξίας αλληλεγγύης είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος για την Ευρώπη.

ελεύθερη απόδοση από την (DER STANDARD, Printausgabe, 11.9.2010)

μία συνεντευξη που τα απαντάει ολα!

About brexians

Demetrios Georgalas (A Surviving Globalization Consultant) was born in 1961 in Bern and grew up in Athens. In1985, graduated from Surrey University with a Tourism Management BSc (Hons). In 1998, graduated from LMTB under Freie Universitat Berlin, with a Diploma Lasers in Medicine. His professional career was started in the private sector and at the same time he created his first consulting company D+G Consultants Inc. Worked for major multinationals in Greece and abroad (FMCGs / Pharmaceuticals / Tourism). Demetrios Georgalas, having established also Travelling 2 Greece a destination management company, while with the D+G Consultants working in the areas of BTL and special marketing projects. He is activated except from Greece in the Balkans and in Turkey, consulting his clientele with new innovative proposals. Apart from his enterprising activities, he dabbles at blogging, travelling and cooking while he is married and has two children. In conclusion Demetrios Georgalas is an Athenian, Greek, Agnostic, Traveller, & Liberal he likes sci-fi, photography, blogging, travelling and cooking and if you like fascism or any kind of dogma, keep out! Δημήτρης Κ. Γεωργαλάς Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1961, σπούδασε Τουριστική Διαχείριση στο Ηνωμένο Βασίλειο και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο στην Βιοτεχνολογία. Έχει εργαστεί σε μεγάλα τουριστικά γραφεία του εσωτερικού, και σε πολυεθνικές σε Ελλάδα και Εξωτερικό, στο χώρο των φαρμάκων, των ιατρικών μηχανημάτων και των FMCG’s. Από το 2001 είναι ελεύθερος επαγγελματίας, με δραστηριότητα στην διαχείριση προορισμού, τον θεματικό τουρισμό και τις ειδικές ενέργειες marketing. Είναι παντρεμένος και πατέρας δυο παιδιών, διδάσκει ειδικά θέματα εξωτερικού εμπορίου και κοινωνικής δικτύωσης, σε επιχειρήσεις και οργανισμούς. Ασχολείται ενεργά με το διαδίκτυο από το 1993 με άμεση εμπλοκή στα κοινωνικά δίκτυα και στο «ιστολογείν». Φανατικός ταξιδευτής, ερασιτέχνης φωτογράφος, μαχόμενος αγνωστικός και φιλελεύθερος. Όραμά του μια Ευρωπαϊκή Ελλάδα. https://brexians.wordpress.com
This entry was posted in Greece, politics. Bookmark the permalink.