Ντόρα Μπακογιάννη: «Σήμερα εδώ από την Κρήτη ξεκινάει κάτι καινούργιο, γεμάτο ελπίδες και οράματα!»

Σφοδρή επίθεση κατά του ΠΑΣΟΚ που τόσα χρόνια είχε δεδομένους τους Κρήτες αλλά και τη ΝΔ που είναι πλέον ένα άλλο κόμμα, εξαπέλυσε από τα Χανιά ο επικεφαλής της παράταξης «Μάχη για την Κρήτη» κ. Δημήτρης Γιαννουλάκης.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στον Αλικιανό του δήμου Μουσούρων, τόνισε με έμφαση ότι ο συνδυασμός δημιουργήθηκε για να δώσει διέξοδο στους πολίτες της Κρήτης, που «σήμερα νιώθουν ότι δεν εκπροσωπούνται από κανένα κομματικό φορέα, να εκφραστούν και παράλληλα να στείλουν ένα ηχηρό πολιτικό μήνυμα».

Ένα μήνυμα που όπως σημείωσε αφορά και στα δύο μεγάλα κόμματα εξαιτίας της πολιτικής που  έχουν χαράξει μέχρι σήμερα. Η κυβέρνηση του  ΠΑΣΟΚ πέρα από ότι αδίκησε την  Κρήτη λόγω της σιγουριάς που είχε στην ψήφο των πολιτών, εμφανίζεται όπως   υπογράμμισε ο επικεφαλής της παράταξης «Μάχη για την Κρήτη» κατώτερη των περιστάσεων.

«Επειδή δεν τολμά να υλοποιήσει τις μεγάλες και δύσκολες μεταρρυθμίσεις που χρειάζεται η χώρα, στοχοποιεί αποκλειστικά το εισόδημα των πολιτών.

Ενώ προχωρά στο κόψιμο μισθών και συντάξεων – το οποίο εμφανίζει ως όρο του μνημονίου – δεν κάνει το ίδιο με τις επίσης υποχρεωτικές μεταρρυθμίσεις, επειδή φοβάται να συγκρουστεί με το «βαθύ ΠΑΣΟΚ» των συντεχνιών.

Κοροϊδεύει τον κόσμο και πρέπει να πάρει ένα ισχυρό μήνυμα».

«Από την άλλη η ΝΔ, συμπλήρωσε, την οποία εγώ τουλάχιστον, αλλά και πολλοί από σας υπηρετήσαμε για 10ετίες, είναι πλέον ένα άλλο κόμμα.

Καθημερινά συναντώ στο δρόμο – και είμαι βέβαιος ότι συναντάτε κι εσείς – ψηφοφόρους που λένε ότι με αυτή τη ΝΔ αισθάνονται ότι κάτι έχει σπάσει μέσα τους».

Η παράταξη «Μάχη για την Κρήτη» δίνει φωνή και προοπτική σε όλους εκείνους τους ψηφοφόρους τους φίλους  της ΝΔ που τιμούν την ευρύτερη παράταξη, αλλά δεν χαρίζουν τους αγώνες και την ιστορία τους στη σημερινή ηγεσία της αξιωματικής αντιπολίτευσης  και δεν συμβιβάζονται μαζί της.

Και αυτοί είναι πολλοί!

Ο κ. Γιαννουλάκης στη συνέχεια αναφέρθηκε στην αλλαγή κατεύθυνσης της ΝΔ, που έχει πλέον μια ανεύθυνη ηγεσία η οποία  ενδιαφέρεται μόνο για τη δικής της επιβίωση.

«Δεν σκύψαμε το κεφάλι σε δύσκολες εποχές, δεν θα το σκύψουμε ούτε τώρα!», τόνισε.

Μεγάλο μέρος της ομιλίας αφορούσε και στις νέες προκλήσεις ενόψει Καλλικράτη αλλά και στα έργα υποδομής του νησιού που είτε εξαγγέλλονται και δεν γίνονται είτε  υλοποιούνται με ρυθμούς χελώνας.

Κλείνοντας την ομιλία του έδωσε το σύνθημα    του προεκλογικού αγώνα τονίζοντας «προχωράμε ελεύθερα και περήφανα άλλωστε δεν είναι τυχαίο το έμβλημα του συνδυασμού που είναι ο  σταυραετός της Κρήτης . Ένα σύμβολο ελευθερίας και περηφάνιας».

About brexians

Demetrios Georgalas (A Surviving Globalization Consultant) was born in 1961 in Bern and grew up in Athens. In1985, graduated from Surrey University with a Tourism Management BSc (Hons). In 1998, graduated from LMTB under Freie Universitat Berlin, with a Diploma Lasers in Medicine. His professional career was started in the private sector and at the same time he created his first consulting company D+G Consultants Inc. Worked for major multinationals in Greece and abroad (FMCGs / Pharmaceuticals / Tourism). Demetrios Georgalas, having established also Travelling 2 Greece a destination management company, while with the D+G Consultants working in the areas of BTL and special marketing projects. He is activated except from Greece in the Balkans and in Turkey, consulting his clientele with new innovative proposals. Apart from his enterprising activities, he dabbles at blogging, travelling and cooking while he is married and has two children. In conclusion Demetrios Georgalas is an Athenian, Greek, Agnostic, Traveller, & Liberal he likes sci-fi, photography, blogging, travelling and cooking and if you like fascism or any kind of dogma, keep out! Δημήτρης Κ. Γεωργαλάς Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1961, σπούδασε Τουριστική Διαχείριση στο Ηνωμένο Βασίλειο και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο στην Βιοτεχνολογία. Έχει εργαστεί σε μεγάλα τουριστικά γραφεία του εσωτερικού, και σε πολυεθνικές σε Ελλάδα και Εξωτερικό, στο χώρο των φαρμάκων, των ιατρικών μηχανημάτων και των FMCG’s. Από το 2001 είναι ελεύθερος επαγγελματίας, με δραστηριότητα στην διαχείριση προορισμού, τον θεματικό τουρισμό και τις ειδικές ενέργειες marketing. Είναι παντρεμένος και πατέρας δυο παιδιών, διδάσκει ειδικά θέματα εξωτερικού εμπορίου και κοινωνικής δικτύωσης, σε επιχειρήσεις και οργανισμούς. Ασχολείται ενεργά με το διαδίκτυο από το 1993 με άμεση εμπλοκή στα κοινωνικά δίκτυα και στο «ιστολογείν». Φανατικός ταξιδευτής, ερασιτέχνης φωτογράφος, μαχόμενος αγνωστικός και φιλελεύθερος. Όραμά του μια Ευρωπαϊκή Ελλάδα. https://brexians.wordpress.com
This entry was posted in Greece, PHOTOS, politics, thoughts and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.