Ντόρα Μπακογιάννη … απαράδεκτη η στάση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη

110503_carousel_sun_tupou_dora_440x

Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη, αμέσως μετά την άσκηση του εκλογικού της δικαιώματος για την ανάδειξη των συνέδρων του κινήματος, απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων.

ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ: Σήμερα στη Δημοκρατική Συμμαχία ψηφίζουμε τους συνέδρους μας, ψηφίζουμε σε ολόκληρη την Ελλάδα συνέδρους οι οποίοι θα λάβουν μέρος στο ιδρυτικό συνέδριο της Δημοκρατικής Συμμαχίας που ξεκινάει στις 27 Μαΐου. Για μας είναι μία μεγάλη στιγμή, είναι η αρχή των δημοκρατικών διαδικασιών σε μία καινούργια προσπάθεια, που δεν είναι κόμμα είναι κίνημα με νέες αρχές, νέες ιδέες και διαφορετικές αντιλήψεις.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Θα μας κάνετε μία δήλωση και για την οικονομία.

ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ: Έφτασε πλέον η ώρα της αλήθειας. Είναι σαφές ότι η αδυναμία της κυβέρνησης εδώ και ένα χρόνο να προχωρήσει στη μείωση του κράτους και των ελλειμμάτων του, μας έφερε πάλι στο χείλος της χρεοκοπίας. Σήμερα πλέον κανείς δεν μπορεί να κρυφτεί. Δεν είναι η ώρα για κούφια λόγια, είναι η ώρα να συμφωνήσουμε όλοι σε ένα ευρύ πλαίσιο συναίνεσης, σε ένα πρόγραμμα το οποίο θα έχει σαν αποτέλεσμα την μείωση αυτών των ελλειμμάτων και την έξοδο της Ελλάδας από την κρίση.
ΔΗΜΟΣΟΓΡΑΦΟΣ: Για τα γεγονότα στο κέντρο της Αθήνας τι έχετε να πείτε;

ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ: Η χθεσινή θέση του υπουργού Προστασίας του πολίτη είναι άκρως ανησυχητική. Οι τοποθετήσεις του, οι οποίες θέτουν σε ευθεία αμφισβήτηση μονάδες αστυνομίας οι οποίες έχουν δοκιμαστεί, έχουν θύματα και αποδεικνύουν κάθε μέρα ότι παίζουν τη ζωή τους, είναι επιεικώς απαράδεκτη. Εάν δεν καταλάβει ο αρμόδιος υπουργός ότι αυτή τη στιγμή πρέπει να στηρίξει την αστυνομία υλικά και ηθικά, ώστε να μπορέσει να αντιμετωπίσει την κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας η οποία είναι εκτός ελέγχου -και η κοινωνία δεν αντέχει άλλο-, τότε ο υπουργός οφείλει να βγει δημόσια να παραδεχθεί την αδυναμία του και να φύγει από τη θέση του.
Το θέμα της λαθρομετανάστευσης στην Ελλάδα δεν έχει πλέον κανένα περιθώριο αναμονής. Οφείλουμε τώρα να προχωρήσουμε, σε συμφωνίες με την Ευρωπαϊκή Ένωση έτσι ώστε οι απελάσεις να είναι δυνατές, σε αστυνόμευση του κέντρου της Αθήνας και στη δημιουργία κέντρων τα οποία να μπορούν να φιλοξενήσουν τους λαθρομετανάστες, έτσι ώστε για όσο καιρό μείνουν στην Ελλάδα να έχουν μια αξιοπρεπή διαβίωση.

About brexians

Demetrios Georgalas (A Surviving Globalization Consultant) was born in 1961 in Bern and grew up in Athens. In1985, graduated from Surrey University with a Tourism Management BSc (Hons). In 1998, graduated from LMTB under Freie Universitat Berlin, with a Diploma Lasers in Medicine. His professional career was started in the private sector and at the same time he created his first consulting company D+G Consultants Inc. Worked for major multinationals in Greece and abroad (FMCGs / Pharmaceuticals / Tourism). Demetrios Georgalas, having established also Travelling 2 Greece a destination management company, while with the D+G Consultants working in the areas of BTL and special marketing projects. He is activated except from Greece in the Balkans and in Turkey, consulting his clientele with new innovative proposals. Apart from his enterprising activities, he dabbles at blogging, travelling and cooking while he is married and has two children. In conclusion Demetrios Georgalas is an Athenian, Greek, Agnostic, Traveller, & Liberal he likes sci-fi, photography, blogging, travelling and cooking and if you like fascism or any kind of dogma, keep out! Δημήτρης Κ. Γεωργαλάς Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1961, σπούδασε Τουριστική Διαχείριση στο Ηνωμένο Βασίλειο και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο στην Βιοτεχνολογία. Έχει εργαστεί σε μεγάλα τουριστικά γραφεία του εσωτερικού, και σε πολυεθνικές σε Ελλάδα και Εξωτερικό, στο χώρο των φαρμάκων, των ιατρικών μηχανημάτων και των FMCG’s. Από το 2001 είναι ελεύθερος επαγγελματίας, με δραστηριότητα στην διαχείριση προορισμού, τον θεματικό τουρισμό και τις ειδικές ενέργειες marketing. Είναι παντρεμένος και πατέρας δυο παιδιών, διδάσκει ειδικά θέματα εξωτερικού εμπορίου και κοινωνικής δικτύωσης, σε επιχειρήσεις και οργανισμούς. Ασχολείται ενεργά με το διαδίκτυο από το 1993 με άμεση εμπλοκή στα κοινωνικά δίκτυα και στο «ιστολογείν». Φανατικός ταξιδευτής, ερασιτέχνης φωτογράφος, μαχόμενος αγνωστικός και φιλελεύθερος. Όραμά του μια Ευρωπαϊκή Ελλάδα. https://brexians.wordpress.com
This entry was posted in πολιτης, Ελλαδα, αποψεις. Bookmark the permalink.