Δημοκρατική Συμμαχία … τα καθημερινά το βραδάκι #34

3232

 

Συνέντευξη Ντόρας Μπακογιάννη στο ALTER

Δείτε τη συνέντευξη της προέδρου του κινήματος στην πρωινή εκπομπή «Στο ρυθμό της ημέρας» με τον Μάνο Νιφλή και την Αμέλια Αναστασάκη.

Συνέντευξη Ντόρας Μπακογιάννη στο ραδιόφωνο Real fm 97.8

Ακούστε και διαβάστε τη συνέντευξη της προέδρου του κινήματος στο ραδιόφωνο Real fm 97.8 στην εκπομπή των Κώστα Χαρδαβέλλα και Μαίρης Πολλάλη.

Η νέα κυβέρνηση Παπανδρέου άρχισε να φυλλοροεί

Ο εκπρόσωπος Τύπου του κινήματος Δημοκρατική Συμμαχία Δημήτρης Ζαφειριάδης, έκανε την ακόλουθη δήλωση.

Δήλωση Χρήστου Μαρκογιαννάκη

Μετά την απόρριψη της πρότασης των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ για σύσταση προανακριτικής επιτροπής σε βάρος του πρώην υπουργού Χ. Μαρκογιαννάκη ακόμη και από μερίδα βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος για την υπόθεση της Siemens, ο βουλευτής του κινήματος δήλωσε:

Η συνεννόηση των πολιτικών δυνάμεων πρέπει να έχει συνέχεια

Ο γραμματέας της ΚE του κινήματος Γ. Οικονόμου, με αφορμή την υπερψήφιση του νόμου για τα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα και από κόμματα της αντιπολίτευσης, έκανε την ακόλουθη δήλωση.

Δήλωση γραμματέα Νεολαίας Β. Τσιατσιάμη

Ο γραμματέας της Νεολαίας του κινήματος, Βασίλης Τσιατσιάμης, μετά την ψήφιση του σχεδίου νόμου για τα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα, έκανε την ακόλουθη δήλωση.

Δύο χρόνια μετά η κυβέρνηση ακόμα φτιάχνει κυβέρνηση

Από το γραφείο Τύπου του κινήματος με αφορμή τις αψιμαχίες μεταξύ υπουργών περί αρμοδιοτήτων των υπουργείων τους εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση.

Ανακοίνωση του Τομέα Υποδομών

 Με αφορμή τη συζήτηση του νομοσχεδίου για τη ρύθμιση των αυθαιρέτων στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής και τις δηλώσεις του αρμόδιου υπουργού να κάνει δεκτές δύο προτάσεις που κατατέθηκαν από τη Δημοκρατική Συμμαχία, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση.

Advertisements

About brexians

Demetrios Georgalas (A Surviving Globalization Consultant) was born in 1961 in Bern and grew up in Athens. In1985, graduated from Surrey University with a Tourism Management BSc (Hons). In 1998, graduated from LMTB under Freie Universitat Berlin, with a Diploma Lasers in Medicine. His professional career was started in the private sector and at the same time he created his first consulting company D+G Consultants Inc. Worked for major multinationals in Greece and abroad (FMCGs / Pharmaceuticals / Tourism). Demetrios Georgalas, having established also Travelling 2 Greece a destination management company, while with the D+G Consultants working in the areas of BTL and special marketing projects. He is activated except from Greece in the Balkans and in Turkey, consulting his clientele with new innovative proposals. Apart from his enterprising activities, he dabbles at blogging, travelling and cooking while he is married and has two children. In conclusion Demetrios Georgalas is an Athenian, Greek, Agnostic, Traveller, & Liberal he likes sci-fi, photography, blogging, travelling and cooking and if you like fascism or any kind of dogma, keep out! Δημήτρης Κ. Γεωργαλάς Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1961, σπούδασε Τουριστική Διαχείριση στο Ηνωμένο Βασίλειο και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο στην Βιοτεχνολογία. Έχει εργαστεί σε μεγάλα τουριστικά γραφεία του εσωτερικού, και σε πολυεθνικές σε Ελλάδα και Εξωτερικό, στο χώρο των φαρμάκων, των ιατρικών μηχανημάτων και των FMCG’s. Από το 2001 είναι ελεύθερος επαγγελματίας, με δραστηριότητα στην διαχείριση προορισμού, τον θεματικό τουρισμό και τις ειδικές ενέργειες marketing. Είναι παντρεμένος και πατέρας δυο παιδιών, διδάσκει ειδικά θέματα εξωτερικού εμπορίου και κοινωνικής δικτύωσης, σε επιχειρήσεις και οργανισμούς. Ασχολείται ενεργά με το διαδίκτυο από το 1993 με άμεση εμπλοκή στα κοινωνικά δίκτυα και στο «ιστολογείν». Φανατικός ταξιδευτής, ερασιτέχνης φωτογράφος, μαχόμενος αγνωστικός και φιλελεύθερος. Όραμά του μια Ευρωπαϊκή Ελλάδα. https://brexians.wordpress.com
This entry was posted in συνεντευξη, Δημοκρατικη Συμμαχια, Ελλαδα, αποψεις, αρθρα. Bookmark the permalink.