forum για την Ελλάδα: «ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ στη Νεανική Ανεργία, ΔΡΑΣΗ στην Παιδεία»

 

Σας προσκαλούμε το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου και ώρα 11:00, στην εκδήλωση που διοργανώνει το «forum  για την Ελλάδα» με θέμα «ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ στη Νεανική Ανεργία, ΔΡΑΣΗ στην Παιδεία» .
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Γαία του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή, Όθωνος 100, Κηφισιά, τηλ. 210 801 5870, website : www.gnhm.gr.

Σκοπός και στόχος της εκδήλωσης είναι ο προβληματισμός των νέων που αφήνουν πίσω τους τα σχολικά και φοιτητικά έδρανα και βρίσκονται αντιμέτωποι με την ανεργία και τον αγώνα για επιβίωση. Μπορεί να συνεισφέρει στο επόμενο βήμα τους η Παιδεία και με ποιόν τρόπο;

Εισηγητές είναι οι:
1) Ανδρέας Ανδριανόπουλος, τέως υπουργός Ανάπτυξης, πρόεδρος του Forum για την Ελλάδα
2) Τάκης Μίχας, δημοσιογράφος, διεθνολόγος, πολιτικός αναλυτής
3) Βασίλειος Παπάζογλου, καθηγητής Ε.Μ.Π., ειδικός γραμματέας υπουργείου Παιδείας
4) Βάσω Κιντή, αναπληρώτρια καθηγήτρια, Τμήμα Μεθοδολογίας, Ιστορίας & Θεωρίας των Επιστημών (ΜΙΘΕ)
5) Νίκος Χριστοδούλου, διευθυντής ορχήστρας – συνθέτης
Την εκδήλωση θα συντονίσει ο Δημήτρης Κατσούδας, επιστημονικός διευθυντής του “forum για την Ελλάδα”.

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν μαθητές σχολείων και φοιτητές, ενώ -μέσω Skype- νέοι από την υπόλοιπη Ελλάδα και τον κόσμο θα παρέμβουν στη συζήτηση. Πόλεις που συμμετέχουν: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΚΟΜΟΤΗΝΗ, ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΛΑΡΙΣΑ, ΛΟΝΔΙΝΟ, ΜΑΣΣΑΧΟΥΣΕΤΗ.
Στο τέλος της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν καλλιτεχνικά δρώμενα υπό τον τίτλο :
ART INTERVENTION ( Παρέμβαση της Τέχνης).

Η αστική μη κερδοσκοπική εταιρία “forum για την Ελλάδα” αποτελεί ένα think tank, σημείο συνάντησης δημιουργικών δυνάμεων, των σκεπτόμενων δημιουργικών και φιλελεύθερων ανθρώπων της σύγχρονης Ελλάδας, οι οποίοι με την ανταλλαγή ιδεών, την παραγωγή συγκεκριμένων προτάσεων, την προβολή λύσεων και την ανάληψη πρωτοβουλιών, αποσκοπούν στην εθνική κινητοποίηση για την αλλαγή και τον εκσυγχρονισμό, στη δημιουργία μιας νέας προσέγγισης για το μέλλον της χώρας.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά, μέσω internet, από την ιστοσελίδα:www.forumgreece.tvόπου και θα βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες.

 

Elf_banner
Support_banner

About brexians

Demetrios Georgalas (A Surviving Globalization Consultant) was born in 1961 in Bern and grew up in Athens. In1985, graduated from Surrey University with a Tourism Management BSc (Hons). In 1998, graduated from LMTB under Freie Universitat Berlin, with a Diploma Lasers in Medicine. His professional career was started in the private sector and at the same time he created his first consulting company D+G Consultants Inc. Worked for major multinationals in Greece and abroad (FMCGs / Pharmaceuticals / Tourism). Demetrios Georgalas, having established also Travelling 2 Greece a destination management company, while with the D+G Consultants working in the areas of BTL and special marketing projects. He is activated except from Greece in the Balkans and in Turkey, consulting his clientele with new innovative proposals. Apart from his enterprising activities, he dabbles at blogging, travelling and cooking while he is married and has two children. In conclusion Demetrios Georgalas is an Athenian, Greek, Agnostic, Traveller, & Liberal he likes sci-fi, photography, blogging, travelling and cooking and if you like fascism or any kind of dogma, keep out! Δημήτρης Κ. Γεωργαλάς Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1961, σπούδασε Τουριστική Διαχείριση στο Ηνωμένο Βασίλειο και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο στην Βιοτεχνολογία. Έχει εργαστεί σε μεγάλα τουριστικά γραφεία του εσωτερικού, και σε πολυεθνικές σε Ελλάδα και Εξωτερικό, στο χώρο των φαρμάκων, των ιατρικών μηχανημάτων και των FMCG’s. Από το 2001 είναι ελεύθερος επαγγελματίας, με δραστηριότητα στην διαχείριση προορισμού, τον θεματικό τουρισμό και τις ειδικές ενέργειες marketing. Είναι παντρεμένος και πατέρας δυο παιδιών, διδάσκει ειδικά θέματα εξωτερικού εμπορίου και κοινωνικής δικτύωσης, σε επιχειρήσεις και οργανισμούς. Ασχολείται ενεργά με το διαδίκτυο από το 1993 με άμεση εμπλοκή στα κοινωνικά δίκτυα και στο «ιστολογείν». Φανατικός ταξιδευτής, ερασιτέχνης φωτογράφος, μαχόμενος αγνωστικός και φιλελεύθερος. Όραμά του μια Ευρωπαϊκή Ελλάδα. https://brexians.wordpress.com
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.