Πολιτική επισκόπηση από τον Libertarian Anonymous

(* γράφει ο Libertarian Anonymous)

Στην μια πλευρά…

Αυτοκράτορες – Αυτοκρατόρισσες – Καίσαρες – Συγκλητικοί – Πραίτορες – Πραιτοριανοί – Ιερατείο και ένα τσούρμο πληβείοι… Πικρά ζοχάδα και πόνος στο στομάχι… ευτυχώς περισσεύουν τα ληγμένα!

Vyzantio

Στην άλλη πλευρά…

Χαλίφηδες – Ιμάμηδες – οδαλίσκες – αστρολόγοι – γυρολόγοι – ντιπ-παζαρ – οάσεις – οπτασίες – τζίνια – σαλτιμπάγκοι – ο Αλί-Μπαμπά και οι σαράντα κλέφτες και φρούδες ελπίδες για ευρω- κρυμμένους θησαυρούς δανεικών και μιζας.

Ali_baba_12

Στην μέση…

Κονκισταδόρ – αιθεροβάμονες εξερευνητές του απολιτικού αγνώστου – φιλελεύθεροι αναζητητές του Σάνγκρι Λα, Σαμανοι από το και καλά προοδευτικό Ελ Ντοράντο και Αζτέκοι έτοιμοι να θυσιαστούν από το ιερατείο και τις μολυσματικές αρρώστιες της έπαρσης και της μισαλλοδοξίας που έφεραν οι Κονκισταδόρ και οι ιεραπόστολοι.

Rohm_d201_the_conquistadors_enter_tenochtitlan_to_the_sounds_of_martial_music

Στη αριστερή πλευρά…

Ο Άρχοντας των Δακτυλιδιών ετοιμάζεται για την Τρίτη Εποχή της Μέσης Σοσιαλιστικής Γης, ενός φανταστικού κόσμου που κατοικείται από διάφορες ανθρωποειδείς φυλές: τους δημόσιο-Χόμπιτ, τα αγανακτισμένα-Ξωτικά τα αιχμάλωτα της καθημερινότητας, τους συνδικαλιστές-Νάνους και τους κουκουλοφ-Ορκ.
Η ρητορική του επικεντρώνεται γύρω από το Δαχτυλίδι της μονομερούς εξόδου, το οποίο κατασκεύασε ο Σκοτεινός Άρχοντας Σάουρον-ΓΑΠ κατά τη Δεύτερη Εποχή.
Ξεκινώντας από το ήσυχο βόρειο προάστειο του Εκάλη-Σάιρ η ιστορία εξελίσσεται στην πλατεία Συντάγματος και του κέντρου της Αθήνας και ακολουθεί την πορεία του αντιμνημονιακού πολέμου του Δακτυλιδιού.

Gollum

Κάπου στην μια άκρη…

ο Λόκι και οι Βαλκυρίες από την εθνικοσοσιαλιστική Βαλχάλα, έτοιμοι να ανοίξουν πόλεμο με τον Χόντ και τον Βάλι για να μοιραστούν τους αντι-μνημονιακούς θησαυρούς του Μίντγκαρντ, στην προσπάθεια να αναστήσουν το νέο – ελληναράδικο Χελ, του ρατσισμού, του ναζισμού και του λαϊκισμού.

Loki_the_god_4_by_zurrak

Στην άλλη άκρη…

η γ.γ. Μπάμπα Γιάκα η κολλημένη, με την λαλίστατη Μπέντα την ντελάλισσα και τον κακομούτσουνο Τσερνομπόγκ τον θεωρητικό, αρνητές των πάντων, λάτρεις του σφυρί δρεπάνι και γροθιά δημοκρατία λαϊκιά, προσπαθούν απεγνωσμένα να κρατηθούν στο προσκήνιο και με συνοδοιπόρους τους συνδικαλιζόμενους Κρούκις, αποκλείουν λιμάνια, δρόμους και σιδεράδικα… με σύνθημα τους ΟΧΙ σε ΟΛΑ.

03_babaroga_2

Και μέσα σ αυτό το τοπίο με καλούν να λύσω τον Γόρδιο Δεσμό του μέλλοντος αυτής της Χωράς…

Ξαναλέω λοιπόν ότι είμαι αστός φιλελεύθερος και βλέπω μόνο ένα μέλλον … το Ευρωπαϊκό… το προοδευτικό… σε μια χώρα Δημοκρατική που να έχει άξονα την στοχευμένη ανάπτυξη, τον ορθολογισμό, την ισονομία, την αξιοκρατία και τον ανθρωπισμό.

Libertarian Anonymous

About brexians

Demetrios Georgalas (A Surviving Globalization Consultant) was born in 1961 in Bern and grew up in Athens. In1985, graduated from Surrey University with a Tourism Management BSc (Hons). In 1998, graduated from LMTB under Freie Universitat Berlin, with a Diploma Lasers in Medicine. His professional career was started in the private sector and at the same time he created his first consulting company D+G Consultants Inc. Worked for major multinationals in Greece and abroad (FMCGs / Pharmaceuticals / Tourism). Demetrios Georgalas, having established also Travelling 2 Greece a destination management company, while with the D+G Consultants working in the areas of BTL and special marketing projects. He is activated except from Greece in the Balkans and in Turkey, consulting his clientele with new innovative proposals. Apart from his enterprising activities, he dabbles at blogging, travelling and cooking while he is married and has two children. In conclusion Demetrios Georgalas is an Athenian, Greek, Agnostic, Traveller, & Liberal he likes sci-fi, photography, blogging, travelling and cooking and if you like fascism or any kind of dogma, keep out! Δημήτρης Κ. Γεωργαλάς Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1961, σπούδασε Τουριστική Διαχείριση στο Ηνωμένο Βασίλειο και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο στην Βιοτεχνολογία. Έχει εργαστεί σε μεγάλα τουριστικά γραφεία του εσωτερικού, και σε πολυεθνικές σε Ελλάδα και Εξωτερικό, στο χώρο των φαρμάκων, των ιατρικών μηχανημάτων και των FMCG’s. Από το 2001 είναι ελεύθερος επαγγελματίας, με δραστηριότητα στην διαχείριση προορισμού, τον θεματικό τουρισμό και τις ειδικές ενέργειες marketing. Είναι παντρεμένος και πατέρας δυο παιδιών, διδάσκει ειδικά θέματα εξωτερικού εμπορίου και κοινωνικής δικτύωσης, σε επιχειρήσεις και οργανισμούς. Ασχολείται ενεργά με το διαδίκτυο από το 1993 με άμεση εμπλοκή στα κοινωνικά δίκτυα και στο «ιστολογείν». Φανατικός ταξιδευτής, ερασιτέχνης φωτογράφος, μαχόμενος αγνωστικός και φιλελεύθερος. Όραμά του μια Ευρωπαϊκή Ελλάδα. https://brexians.wordpress.com
This entry was posted in πολιτικη σκεψη, πολιτικη επικαιροτητα, φιλελευθερισμος, εκλογες. Bookmark the permalink.