Γιορτή φιλοξενίας για τα 4 κρουαζιερόπλοια που έρχονται την Τρίτη στο Κατάκολο

Source: politiailidasolympias.blogspot.gr

Ο Όμιλος Ηλείων για τον Πολιτισμό και την ανάπτυξη «Πολιτεία Ήλιδας-Ολυμπίας» σε συνεργασία με το Λιμενικό Ταμείο Κατακόλου για 5η συνεχή χρονιά αναλαμβάνει πρωτοβουλία να καλωσορίσει τους τουρίστες των κρουαζιεροπλοίων που έρχονται στο Κατάκολο.
Η προσπάθεια αυτή γίνεται προκειμένου να αναδειχθεί η πραγματική εικόνα της Ηλείας και της Ελλάδας στους τουρίστες που έρχονται στο λιμάνι του Κατακόλου καθημερινά, σε συνδυασμό με την προβολή αντιπροσωπευτικών μας προϊόντων αλλά και της φιλοσοφίας του Ξένιου Δία που άνθισε στην ιερή γη της Ολυμπίας!
Στο πλαίσιο αυτό την Τρίτη 15 Ιουλίου 2014, μετά το μεσημέρι, θα φιλοξενήσουμε τα κουραζιερόπλοια Queen Elizabeth, MSC Fantasia, Celebrity Eqyinox και Star Clipper στο Κατάκολο, με τον δικό μας παραδοσιακό ηλειακό τρόπο (με προϊόντα του νομού μας, φαγητά, κρασιά, εποχικά φρούτα, γλυκά αλλά και χορευτικά κ.α.). Στο χώρο θα υπάρχουν ενημερωτικά φυλλάδια και αφίσες με στόχο να προβάλλουμε τις ομορφιές, τον πολιτισμό και τα προϊόντα της Ηλείας.
Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν από τις 15.00 έως 18.00.
Σε αυτή μας την προσπάθεια έχουμε τη συμπαράσταση της Αντιπεριφέρειας Ηλείας (που μας δίνει και τα ενημερωτικά φυλλάδια), των περισσότερων δήμων της περιοχής μας, επιχειρήσεων, Συλλόγων και φορεων της Ηλείας.
Καλούμε τους παραγωγούς, τους κατοίκους και τους επισκέπτες της Ηλείας να συμμετέχουν σε αυτήν τη γιορτή φιλοξενίας και προβολής τόσο της Ηλείας όσο και των προϊόντων της προκειμένου να αναδείξουμε την πραγματική εικόνα του τόπου μας.

About brexians

Demetrios Georgalas (A Surviving Globalization Consultant) was born in 1961 in Bern and grew up in Athens. In1985, graduated from Surrey University with a Tourism Management BSc (Hons). In 1998, graduated from LMTB under Freie Universitat Berlin, with a Diploma Lasers in Medicine. His professional career was started in the private sector and at the same time he created his first consulting company D+G Consultants Inc. Worked for major multinationals in Greece and abroad (FMCGs / Pharmaceuticals / Tourism). Demetrios Georgalas, having established also Travelling 2 Greece a destination management company, while with the D+G Consultants working in the areas of BTL and special marketing projects. He is activated except from Greece in the Balkans and in Turkey, consulting his clientele with new innovative proposals. Apart from his enterprising activities, he dabbles at blogging, travelling and cooking while he is married and has two children. In conclusion Demetrios Georgalas is an Athenian, Greek, Agnostic, Traveller, & Liberal he likes sci-fi, photography, blogging, travelling and cooking and if you like fascism or any kind of dogma, keep out! Δημήτρης Κ. Γεωργαλάς Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1961, σπούδασε Τουριστική Διαχείριση στο Ηνωμένο Βασίλειο και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο στην Βιοτεχνολογία. Έχει εργαστεί σε μεγάλα τουριστικά γραφεία του εσωτερικού, και σε πολυεθνικές σε Ελλάδα και Εξωτερικό, στο χώρο των φαρμάκων, των ιατρικών μηχανημάτων και των FMCG’s. Από το 2001 είναι ελεύθερος επαγγελματίας, με δραστηριότητα στην διαχείριση προορισμού, τον θεματικό τουρισμό και τις ειδικές ενέργειες marketing. Είναι παντρεμένος και πατέρας δυο παιδιών, διδάσκει ειδικά θέματα εξωτερικού εμπορίου και κοινωνικής δικτύωσης, σε επιχειρήσεις και οργανισμούς. Ασχολείται ενεργά με το διαδίκτυο από το 1993 με άμεση εμπλοκή στα κοινωνικά δίκτυα και στο «ιστολογείν». Φανατικός ταξιδευτής, ερασιτέχνης φωτογράφος, μαχόμενος αγνωστικός και φιλελεύθερος. Όραμά του μια Ευρωπαϊκή Ελλάδα. https://brexians.wordpress.com
This entry was posted in Scoop.it. Bookmark the permalink.