Η ειρήνη στο Ισραήλ ισούται με την ειρήνη στην Παλαιστίνη του Αλφρέντο Σαλτιέλ*

 

 

διάβασα αυτό το άρθρο/άποψη του Αλφρέντο και σας προκαλώ να το διαβάσετε και εσείς…

shipwreck

 

…Μια είναι η λύση.

Η ειρήνη στην Παλαιστίνη.

Μετάξυ των διαφορετικών νοοτροπιών, ιδεών, σκοπιμοτήτων και αναγκών του Παλαιστινιακού λαού. Αν επέλθει η ειρήνη στην Παλαιστίνη, τότε το Ισραήλ είναι έτοιμο να ενώσει την Γάζα με την Δυτική Όχθη επιτρέποντας και κατασκευάζοντας ακόμα και δρόμο μεταξύ της Γάζας και της Χεβρώνας. Έτσι επίσης δύναται να μειώσει τον στρατιωτικό έλεγχο της Δυτικής Όχθης από το 60% που είναι σήμερα στο 4%, διαπραγματεύομενο κάποιες κοινότητες που υπάρχουν εκει με άλλες τοποθεσίες γύρω από την πράσινη ζώνη των συνόρων.

Φανταστείτε τον προϋπολογισμό και των δυο πλευρών για την ασφάλεια και τον στρατό να μπορούσε να επενδυθεί στην έρευνα, την αναπτυξη, τον πολιτισμό, την ενέργεια και τον τουρισμό.
Φανταστείτε οι δυο λαοί να βοηθούν ο ένας τον άλλο ώστε σε βάθος χρόνου το Κράτος της Παλαιστίνης να γίνει σαν το Κράτος του Ισραήλ που είναι μια δημοκρατική προηγμένη χώρα στο οποίο σήμερα ένας στους πέντε πολίτες είναι Μουσουλμάνοι.
Φανταστείτε τα παιδιά της Παλαιστίνης, να μην δέχονται πλέον κατήχηση και μίσος προς τον συνάνθρωπο στα σχολεία και να αποδεχθούν την διαφορετικότητα ώστε να ταξιδέψουν τον κόσμο και να αγαπήσουν και άλλους ανθρωπους…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ: http://allwrite.gr/i-eirini-sto-israel-isoytai-me-tin-eirini-stin-palaistini/

 

*Ο Αλφρέντο Σαλτιέλ είναι νέος Επιχειρηματίας, ενώ πρόσφατα ήταν υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τον συνδυασμό “Γέφυρες” (Δράση – Δημιουργία Ξανά).

Είναι Σύμβουλος των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Φεντεραλιστικού Κόμματος στο Πανευρωπαϊκό Διοικητικό Συμβούλιο ενώ παράλληλα ασκεί χρέη αντιπρόεδρος και Εθνικός Συντονιστής του Ευρωπαϊκού Φεντεραλιστικού Κόμματος Ελλάδος.

 

About brexians

Demetrios Georgalas (A Surviving Globalization Consultant) was born in 1961 in Bern and grew up in Athens. In1985, graduated from Surrey University with a Tourism Management BSc (Hons). In 1998, graduated from LMTB under Freie Universitat Berlin, with a Diploma Lasers in Medicine. His professional career was started in the private sector and at the same time he created his first consulting company D+G Consultants Inc. Worked for major multinationals in Greece and abroad (FMCGs / Pharmaceuticals / Tourism). Demetrios Georgalas, having established also Travelling 2 Greece a destination management company, while with the D+G Consultants working in the areas of BTL and special marketing projects. He is activated except from Greece in the Balkans and in Turkey, consulting his clientele with new innovative proposals. Apart from his enterprising activities, he dabbles at blogging, travelling and cooking while he is married and has two children. In conclusion Demetrios Georgalas is an Athenian, Greek, Agnostic, Traveller, & Liberal he likes sci-fi, photography, blogging, travelling and cooking and if you like fascism or any kind of dogma, keep out! Δημήτρης Κ. Γεωργαλάς Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1961, σπούδασε Τουριστική Διαχείριση στο Ηνωμένο Βασίλειο και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο στην Βιοτεχνολογία. Έχει εργαστεί σε μεγάλα τουριστικά γραφεία του εσωτερικού, και σε πολυεθνικές σε Ελλάδα και Εξωτερικό, στο χώρο των φαρμάκων, των ιατρικών μηχανημάτων και των FMCG’s. Από το 2001 είναι ελεύθερος επαγγελματίας, με δραστηριότητα στην διαχείριση προορισμού, τον θεματικό τουρισμό και τις ειδικές ενέργειες marketing. Είναι παντρεμένος και πατέρας δυο παιδιών, διδάσκει ειδικά θέματα εξωτερικού εμπορίου και κοινωνικής δικτύωσης, σε επιχειρήσεις και οργανισμούς. Ασχολείται ενεργά με το διαδίκτυο από το 1993 με άμεση εμπλοκή στα κοινωνικά δίκτυα και στο «ιστολογείν». Φανατικός ταξιδευτής, ερασιτέχνης φωτογράφος, μαχόμενος αγνωστικός και φιλελεύθερος. Όραμά του μια Ευρωπαϊκή Ελλάδα. https://brexians.wordpress.com
This entry was posted in ASIA, dedicated, Democracy, history, Iσραήλ, πολιτικη, πολιτικη σκεψη, πολιτικη επικαιροτητα, πολιτικη ιστορια, ΕΛΛΗΝΙΚΑ, Μεσανατολικό, Παλαιστίνη, Χαμάς, αποψεις, αρθρα, επικαιροτητα, θεσεις, νεοι ανθρωποι, personal thoughts, politics, religion, thoughts. Bookmark the permalink.