Ντόρα Μπακογιάννη: Η Ευρώπη δεν πρέπει να παρασυρθεί από την ακροδεξιά ‪#‎JeSuisCharlie

Ντόρα Μπακογιάννη: Η επίθεση στο Παρίσι δεν αφορά μόνον τους Γάλλους, αλλά αφορά ολόκληρη την Ευρώπη. Στρέφεται κατά της ελευθερίας του λόγου, η οποία αποτελεί θεμελιώδη αρχή και αξία του ευρωπαϊκού πολιτισμού. Τέτοιου είδους αποτρόπαιες ενέργειες, δήθεν στο όνομα του Ισλάμ, προβοκάρουν το ίδιο το Ισλάμ και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους πιστούς του.

Ντόρα Μπακογιάννη: Η επίθεση στο Παρίσι δεν αφορά μόνον τους Γάλλους, αλλά αφορά ολόκληρη την Ευρώπη. Στρέφεται κατά της ελευθερίας του λόγου, η οποία αποτελεί θεμελιώδη αρχή και αξία του ευρωπαϊκού πολιτισμού. Τέτοιου είδους αποτρόπαιες ενέργειες, δήθεν στο όνομα του Ισλάμ, προβοκάρουν το ίδιο το Ισλάμ και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους πιστούς του.

Ντόρα Μπακογιάννη:

Η επίθεση στο Παρίσι δεν αφορά μόνον τους Γάλλους, αλλά αφορά ολόκληρη την Ευρώπη. Στρέφεται κατά της ελευθερίας του λόγου, η οποία αποτελεί θεμελιώδη αρχή και αξία του ευρωπαϊκού πολιτισμού.

Τέτοιου είδους αποτρόπαιες ενέργειες, δήθεν στο όνομα του Ισλάμ, προβοκάρουν το ίδιο το Ισλάμ και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους πιστούς του.

Για τη δε Ευρώπη, ήρθε η ώρα της αλήθειας: δεν μπορούμε να επιτρέπουμε να μετατρέπονται οι πόλεις μας σε γκέτο δυστυχισμένων και βασανισμένων προσφύγων. Οφείλουμε συνολικά να επανασχεδιάσουμε τη μεταναστευτική μας πολιτική κ. Σαμαρά.

Το θέμα δεν είναι μόνο η αποτροπή της λαθρομετανάστευσης και η προστασία των ευρωπαϊκών συνόρων. Είναι και η χάραξη πολιτικών που θα επιτρέπουν στους νόμιμους μετανάστες την κοινωνική ενσωμάτωση και την προκοπή. Η Ευρώπη δεν πρέπει να παρασυρθεί από την ακροδεξιά, η οποία επιχειρεί να καλλιεργήσει τη μισαλλοδοξία και το φανατισμό με αφορμή τους παρανοϊκούς ισλαμοφασίστες.

περισσότερα: http://bit.ly/1BPsvBY

About brexians

Demetrios Georgalas (A Surviving Globalization Consultant) was born in 1961 in Bern and grew up in Athens. In1985, graduated from Surrey University with a Tourism Management BSc (Hons). In 1998, graduated from LMTB under Freie Universitat Berlin, with a Diploma Lasers in Medicine. His professional career was started in the private sector and at the same time he created his first consulting company D+G Consultants Inc. Worked for major multinationals in Greece and abroad (FMCGs / Pharmaceuticals / Tourism). Demetrios Georgalas, having established also Travelling 2 Greece a destination management company, while with the D+G Consultants working in the areas of BTL and special marketing projects. He is activated except from Greece in the Balkans and in Turkey, consulting his clientele with new innovative proposals. Apart from his enterprising activities, he dabbles at blogging, travelling and cooking while he is married and has two children. In conclusion Demetrios Georgalas is an Athenian, Greek, Agnostic, Traveller, & Liberal he likes sci-fi, photography, blogging, travelling and cooking and if you like fascism or any kind of dogma, keep out! Δημήτρης Κ. Γεωργαλάς Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1961, σπούδασε Τουριστική Διαχείριση στο Ηνωμένο Βασίλειο και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο στην Βιοτεχνολογία. Έχει εργαστεί σε μεγάλα τουριστικά γραφεία του εσωτερικού, και σε πολυεθνικές σε Ελλάδα και Εξωτερικό, στο χώρο των φαρμάκων, των ιατρικών μηχανημάτων και των FMCG’s. Από το 2001 είναι ελεύθερος επαγγελματίας, με δραστηριότητα στην διαχείριση προορισμού, τον θεματικό τουρισμό και τις ειδικές ενέργειες marketing. Είναι παντρεμένος και πατέρας δυο παιδιών, διδάσκει ειδικά θέματα εξωτερικού εμπορίου και κοινωνικής δικτύωσης, σε επιχειρήσεις και οργανισμούς. Ασχολείται ενεργά με το διαδίκτυο από το 1993 με άμεση εμπλοκή στα κοινωνικά δίκτυα και στο «ιστολογείν». Φανατικός ταξιδευτής, ερασιτέχνης φωτογράφος, μαχόμενος αγνωστικός και φιλελεύθερος. Όραμά του μια Ευρωπαϊκή Ελλάδα. https://brexians.wordpress.com
This entry was posted in #‎JeSuisCharlie, charlie hebdo, Democracy, Dora Bakoyannis, islam, opinion, politics and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.