Ο κίνδυνος για τη δημοκρατία

κοντογιαννης

του Γιώργου Κοντογιάνννη.

Τα θέματα της επικαιρότητας που καίνε είναι η εμπλοκή στις διαδικασίες εκταμίευσης της δόσης των 2 δις ευρώ από τους δανειστές η οποία ίσως είναι η απαρχή νέων δυσμενών εξελίξεων για την οικονομία μας και εξέλιξη των απίστευτων καταγγελιών Πανούση για συνεργασία μελών του ΣΥΡΙΖΑ με τρομοκρατικές οργανώσεις.

Σε ό,τι αφορά στο δεύτερο είναι σημαντικό να κατανοήσουμε ποιος κάνει τις καταγγελίες, αφού ο Γιάννης Πανούσης είναι ένας εκ των σοβαροτέρων πολιτικών προσώπων που είχε η προηγούμενη κυβέρνηση Τσίπρα και είναι και καθηγητής εγκληματολογίας.
Έτσι λοιπόν αποκτούν μεγαλύτερη βαρύτητα οι καταγγελίες του, ιδιαίτερα δε η δήλωσή του μετά την έξοδό του από τον εισαγγελέα ότι «είναι η ώρα  της Δικαιοσύνης να στηρίξει τη δημοκρατία από το παρακράτος και τα καρκινώματα». Δηλαδή ο πρώην υπουργός του κ. Τσίπρα στην ευαίσθητη θέση του υπουργού Δημοσίας Τάξεως καλεί την Δικαιοσύνη, έναν από τους τρεις θεσμούς του κοινοβουλευτικού μας συστήματος, να προστατεύσει τη δημοκρατία από το παρακράτος και τα καρκινώματα που ο ίδιος ο κ. Πανούσης προσδιορίζει ότι ανήκουν σε συγκεκριμένο πολιτικό χώρο, στον ΣΥΡΙΖΑ.

Οι εξελίξεις που θα προκαλέσει αυτή η υπόθεση σε συνδυασμό με την επιδείνωση των οικονομικών αναμένεται να είναι ραγδαίες και θυμίζουν την περίοδο που ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση στην κυβέρνηση Καραμανλή, μόνο που σήμερα, επειδή ο πολιτικός χρόνος τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα, κάθε ημέρα ίσως αντιστοιχεί σε μήνα, στη σημερινή περίοδο.

το σύνολο του άρθρου εδώ: apopseis.gr

About brexians

Demetrios Georgalas (A Surviving Globalization Consultant) was born in 1961 in Bern and grew up in Athens. In1985, graduated from Surrey University with a Tourism Management BSc (Hons). In 1998, graduated from LMTB under Freie Universitat Berlin, with a Diploma Lasers in Medicine. His professional career was started in the private sector and at the same time he created his first consulting company D+G Consultants Inc. Worked for major multinationals in Greece and abroad (FMCGs / Pharmaceuticals / Tourism). Demetrios Georgalas, having established also Travelling 2 Greece a destination management company, while with the D+G Consultants working in the areas of BTL and special marketing projects. He is activated except from Greece in the Balkans and in Turkey, consulting his clientele with new innovative proposals. Apart from his enterprising activities, he dabbles at blogging, travelling and cooking while he is married and has two children. In conclusion Demetrios Georgalas is an Athenian, Greek, Agnostic, Traveller, & Liberal he likes sci-fi, photography, blogging, travelling and cooking and if you like fascism or any kind of dogma, keep out! Δημήτρης Κ. Γεωργαλάς Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1961, σπούδασε Τουριστική Διαχείριση στο Ηνωμένο Βασίλειο και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο στην Βιοτεχνολογία. Έχει εργαστεί σε μεγάλα τουριστικά γραφεία του εσωτερικού, και σε πολυεθνικές σε Ελλάδα και Εξωτερικό, στο χώρο των φαρμάκων, των ιατρικών μηχανημάτων και των FMCG’s. Από το 2001 είναι ελεύθερος επαγγελματίας, με δραστηριότητα στην διαχείριση προορισμού, τον θεματικό τουρισμό και τις ειδικές ενέργειες marketing. Είναι παντρεμένος και πατέρας δυο παιδιών, διδάσκει ειδικά θέματα εξωτερικού εμπορίου και κοινωνικής δικτύωσης, σε επιχειρήσεις και οργανισμούς. Ασχολείται ενεργά με το διαδίκτυο από το 1993 με άμεση εμπλοκή στα κοινωνικά δίκτυα και στο «ιστολογείν». Φανατικός ταξιδευτής, ερασιτέχνης φωτογράφος, μαχόμενος αγνωστικός και φιλελεύθερος. Όραμά του μια Ευρωπαϊκή Ελλάδα. https://brexians.wordpress.com
This entry was posted in apopseis.gr, πολιτικη, πολιτικη σκεψη, πολιτικη επικαιροτητα, Γ. Κοντογιάννης, Δημοκρατια, ΝΔ, αποψεις, αρθρα, εσωκομματικές εκλογές, καταστατικό and tagged , , , . Bookmark the permalink.