Καταστρέφοντας τα ελληνικά κρασιά με όπλο την ιδεοληψία. – Φιλελεύθερη Συμμαχία 

corkscrew_and_broken_cork_in_pool_of_spilt_red_wine_266323

«Η άποψη της κυβέρνησης για την οικονομία θα μπορούσε να συνοψιστεί ως εξής:

Αν κινείται, φορολόγησέ το. Αν συνεχίζει να κινείται ρύθμισέ το. Και αν σταματήσει να κινείται, επιδότησέ το.» Ronald Reagan.

Η Φιλελεύθερη Συμμαχία εκφράζει την αγανάκτησή της για τον τρόπο με τον οποίο η συγκυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΞ.ΕΛ προαναγγέλλει την εισαγωγή ενός ακόμη νέου φόρου 30 λεπτών ανά φιάλη στο κρασί.

Η εξέλιξη αυτή θα οδηγήσει στην αύξηση της τελικής τιμής και στην συρρίκνωση μια εξωστρεφούς και πλήρως ανταγωνιστικής επιχειρηματικής δραστηριότητας από άκρο σε άκρο ΟΛΗΣ της ΕΛΛΑΔΑΣ!Είναι μια εξωφρενική πρόταση ίδιας λογικής με τη φορολόγηση των μικρών ζυθοπαραγωγών και γενικώς όλων των «φαεινών» ιδεών του επιτελείου της συγκυβέρνησης που μπορούν να συμπυκνωθούν στη φράση «ό,τι κινείται, φορολογείται».

Συμπαραστεκόμαστε στους αμπελουργούς και τους οινοπαραγωγούς, ένα από τα πιο δυναμικά κομμάτια όσης επιχειρηματικότητας έχει μείνει σε αυτή τη χώρα μετά τη λαίλαπα των capital control και όλων των κεντρικά ελεγχόμενων ρυθμίσεων που ζει ο τόπος τον τελευταίο χρόνο.

Καλούμε την κυβέρνηση να πάψει να απειλεί όποιον Έλληνα επιχειρεί με νύχια και με δόντια να αντισταθεί στις αντιαναπτυξιακές της πολιτικές, οι οποίες στην ουσία μας οδηγούν και σε νέα μνημόνια. Δεν υπάρχει πιθανότητα ούτε να γίνουν μεταρρυθμίσεις, ούτε να βρεθούν οι απαραίτητοι πόροι που θα μας βγάλουν από το τέλμα, αν συνεχιστεί αυτή η σκληρή φορομπηχτική πολιτική.

Οι Έλληνες επιχειρηματίες οφείλουν να δώσουν μια ξεκάθαρη πολιτική απάντηση στους «άσχετους» που κυβερνούν τη χώρα και να μην υποκύψουν στα κρατικιστικά παιχνίδια.

Στη Φιλελεύθερη Συμμαχία έχουμε και τις προτάσεις και τα στελέχη και την πολιτική βούληση να πράξουμε αυτό που έχει ανάγκη η χώρα.

Πηγή: Καταστρέφοντας τα ελληνικά κρασιά με όπλο την ιδεοληψία. – Φιλελεύθερη Συμμαχία – Φιλελεύθερη Συμμαχία

About brexians

Demetrios Georgalas (A Surviving Globalization Consultant) was born in 1961 in Bern and grew up in Athens. In1985, graduated from Surrey University with a Tourism Management BSc (Hons). In 1998, graduated from LMTB under Freie Universitat Berlin, with a Diploma Lasers in Medicine. His professional career was started in the private sector and at the same time he created his first consulting company D+G Consultants Inc. Worked for major multinationals in Greece and abroad (FMCGs / Pharmaceuticals / Tourism). Demetrios Georgalas, having established also Travelling 2 Greece a destination management company, while with the D+G Consultants working in the areas of BTL and special marketing projects. He is activated except from Greece in the Balkans and in Turkey, consulting his clientele with new innovative proposals. Apart from his enterprising activities, he dabbles at blogging, travelling and cooking while he is married and has two children. In conclusion Demetrios Georgalas is an Athenian, Greek, Agnostic, Traveller, & Liberal he likes sci-fi, photography, blogging, travelling and cooking and if you like fascism or any kind of dogma, keep out! Δημήτρης Κ. Γεωργαλάς Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1961, σπούδασε Τουριστική Διαχείριση στο Ηνωμένο Βασίλειο και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο στην Βιοτεχνολογία. Έχει εργαστεί σε μεγάλα τουριστικά γραφεία του εσωτερικού, και σε πολυεθνικές σε Ελλάδα και Εξωτερικό, στο χώρο των φαρμάκων, των ιατρικών μηχανημάτων και των FMCG’s. Από το 2001 είναι ελεύθερος επαγγελματίας, με δραστηριότητα στην διαχείριση προορισμού, τον θεματικό τουρισμό και τις ειδικές ενέργειες marketing. Είναι παντρεμένος και πατέρας δυο παιδιών, διδάσκει ειδικά θέματα εξωτερικού εμπορίου και κοινωνικής δικτύωσης, σε επιχειρήσεις και οργανισμούς. Ασχολείται ενεργά με το διαδίκτυο από το 1993 με άμεση εμπλοκή στα κοινωνικά δίκτυα και στο «ιστολογείν». Φανατικός ταξιδευτής, ερασιτέχνης φωτογράφος, μαχόμενος αγνωστικός και φιλελεύθερος. Όραμά του μια Ευρωπαϊκή Ελλάδα. https://brexians.wordpress.com
This entry was posted in travelling around... and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.