Γιατί δεν ψηφίζω Αντώνη Σαμαρά…

 

  1. Έριξε την κυβέρνηση της ΝΔ το 1993 και αυτό είναι πολίτικος αριβισμός!
  2. Συνεργάστηκε με το ΠΑΣΟΚ σε εκλογικές αναμετρήσεις ενάντια στην ΝΔ και αυτό είναι επίσης πολίτικος αριβισμός!
  3. Εξυπηρέτησε οικονομικά και άλλα συμφέροντα με σκοπό την άνοδο του στην πολιτική.
  4. Έχει  ελάχιστο κοινοβουλευτικό έργο και δεν είναι κατάλληλος να αντιπολιτευτεί στο ΠΑΣΟΚ.
  5. Η συμβολή του σαν βουλευτής  στο ευρωκοινοβούλιο ήταν μηδενική.
  6. Η προσφορά του σαν Υπουργού της κυβέρνησης του Κ. Καραμανλή ήταν ολέθρια για πολλούς λογούς.
    1. Διόριζε συμβούλους άσχετους με το αντικείμενο του Πολιτισμού, μόνο γιατί τον είχαν υποστηρίξει στην δημιουργία της ΠΟΛ.ΑΝ.
    2. Έκανε συγκεντρώσεις των μελών της ΠΟΛ.ΑΝ για να τους έχει σαν χρυσή εφεδρεία, για τα μελλοντικά του σχέδια.
    3. Διαχειρίστηκε τα μεγάλα θέματα του πολιτισμού, με γνώμονα το προσωπικό του συμφέρον και μόνο αυτό, οδηγώντας εκατοντάδες υπαλλήλους του υπουργείου να ψηφίσουν άλλα κόμματα στις τελευταίες εκλογές, από αγανάκτηση προς το πρόσωπο του και των πρακτικών των εγκαθέτων του.
    4. Γιατί άνθρωποι που τον στήριξαν στην διάρκεια των σπουδών του άλλα και μετά σαν Υπουργό των Εξωτερικών, δεν θέλουν ούτε να τον δουν, ούτε να τον ακούσουν.
    5. Γιατί δεν τον άκουσα στις δυο τελευταίες εκλογικές μάχες να αρθρώσει έναν πολιτικό λόγο και να υπερασπίσει τις θέσεις της Κυβέρνησης στην οποία ήταν Υπουργός… καθαρά γιατί είχε την δική του ατζέντα, που του έλεγε ότι η ΝΔ έπρεπε να χάσει, για να του δοθεί ευκαιρία να προσπαθήσει να γίνει αρχηγός
    6. Για τους ίδιους λογούς έκανε συμμαχίες με οικονομικές και άλλες βαρονίες, άλλα και ανθρώπους της διαπλοκής και της σπέκουλας, έτσι ώστε να έχει την μέγιστη δυνατή υποστήριξη, στο σαθρό πολιτικό του υπόβαθρο.
    7. Τέλος είναι πατριδοκάπηλος, γιατί αυτά τα οποία λέει για τα Εθνικά θέματα δεν έχουν σχέση με αυτά που έλεγε και δεν θα έχουν καμιά σχέση με αυτά που θα πει στο μέλλον… όλα άκρως λαϊκιστικά και επικίνδυνα…

Για όλα τα ποιο πάνω δεν ψηφίζω Αντώνη Σαμαρά.

ΥΓ. για Αβραμόπουλο δεν μίλησα γιατί τον θεωρώ αμελητέα πολιτική προσωπικότητα…

About brexians

Demetrios Georgalas (A Surviving Globalization Consultant) was born in 1961 in Bern and grew up in Athens. In1985, graduated from Surrey University with a Tourism Management BSc (Hons). In 1998, graduated from LMTB under Freie Universitat Berlin, with a Diploma Lasers in Medicine. His professional career was started in the private sector and at the same time he created his first consulting company D+G Consultants Inc. Worked for major multinationals in Greece and abroad (FMCGs / Pharmaceuticals / Tourism). Demetrios Georgalas, having established also Travelling 2 Greece a destination management company, while with the D+G Consultants working in the areas of BTL and special marketing projects. He is activated except from Greece in the Balkans and in Turkey, consulting his clientele with new innovative proposals. Apart from his enterprising activities, he dabbles at blogging, travelling and cooking while he is married and has two children. In conclusion Demetrios Georgalas is an Athenian, Greek, Agnostic, Traveller, & Liberal he likes sci-fi, photography, blogging, travelling and cooking and if you like fascism or any kind of dogma, keep out! Δημήτρης Κ. Γεωργαλάς Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1961, σπούδασε Τουριστική Διαχείριση στο Ηνωμένο Βασίλειο και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο στην Βιοτεχνολογία. Έχει εργαστεί σε μεγάλα τουριστικά γραφεία του εσωτερικού, και σε πολυεθνικές σε Ελλάδα και Εξωτερικό, στο χώρο των φαρμάκων, των ιατρικών μηχανημάτων και των FMCG’s. Από το 2001 είναι ελεύθερος επαγγελματίας, με δραστηριότητα στην διαχείριση προορισμού, τον θεματικό τουρισμό και τις ειδικές ενέργειες marketing. Είναι παντρεμένος και πατέρας δυο παιδιών, διδάσκει ειδικά θέματα εξωτερικού εμπορίου και κοινωνικής δικτύωσης, σε επιχειρήσεις και οργανισμούς. Ασχολείται ενεργά με το διαδίκτυο από το 1993 με άμεση εμπλοκή στα κοινωνικά δίκτυα και στο «ιστολογείν». Φανατικός ταξιδευτής, ερασιτέχνης φωτογράφος, μαχόμενος αγνωστικός και φιλελεύθερος. Όραμά του μια Ευρωπαϊκή Ελλάδα. https://brexians.wordpress.com
This entry was posted in friends and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

21 Responses to Γιατί δεν ψηφίζω Αντώνη Σαμαρά…

  1. Ο/Η iraklitos λέει:

    Ποιος είσαι εσύ που θεωρείς τον Αβραμόπουλο αμελητέα πολιτική προσωπικότητα? Την Κυριακή στις 29 θα δούμε πόσο αμελητέος είναι ο Αβραμόπουλος. Μην κρυφθείς την Κυριακή, να σχολιάσεις το αποτέλεσμα.

    Μου αρέσει!

  2. Ο/Η brexians λέει:

    αυτος που ξερει τι μπαχαλο εκανε το Υπουργειο υγειας….
    αυτος που ξερει ποσο υπερκοστολογισε την αιμοδοσια και οδηγησε εναν αξιο τεχνοκρατη σε παραιτηση
    και αλλα πολλα που εχουν να κανουν με την πολιτικη του σταδιοδρομια…..

    Μου αρέσει!

    • Ο/Η Kanali λέει:

      Ενδιαφέρον!!!

      Η ΝΔ έκανε μπάχαλο την υγεία;;;
      Η ΝΔ έκανε μπάχαλο τον πολιτισμό;;;

      Πολύ ενδιαφέρον!!!

      Περιμένω να μάθω και για την παιδεία και για την εξωτερική πολιτική…

      Μου αρέσει!

  3. Ο/Η nantia λέει:

    Είναι αστείο και μόνο που συζητάμε την υποψηφιότητα του Σαμαρα και παλιότερα αυτη του κ. Τιποτα!
    Την απαντηση στο ανέκδοτο αυτό θα τη δώσουμε όλοι εμείς που ανήκουμε στη βάση της Νεας Δημοκρατίας την Κυριακή!

    Μου αρέσει!

  4. Ο/Η Rozalia λέει:

    Συμφωνώ ότι ο Αβραμόπουλος δεν αξίζει καν να αναφερθεί. Όσο για τον Σαμαρά είναι γνωστός για την διαδρομή του και τον χαρακτήρα του και θα μπορούσες άνετα να γράψεις κι άλλους τόσους λόγους…

    Μου αρέσει!

  5. Ο/Η SOFIA λέει:

    nai nai agaphte moy mono ena pes mou:
    enan logo pou 8a psifiseis thn dora
    TO XRWSTAW STON PAPADOPOULO GIA TO OXI STO SXEDIO ANAN
    OXI STHN DORAAAAAAAAAAAAAAAAA

    Μου αρέσει!

    • Ο/Η brexians λέει:

      @Σοφια την αλλη φορα να σεβεσε τους ορους αναγραφης σχολιων..οχι κεφαλαια…
      και μια απαντηση στο σχολιο σου….
      με πορδες δεν βαφουμε αυγα….
      35 χρονια κοιμουνται στην Κυπρο ….
      τα υπολοιπα το γιατι θα ψηφισω Ντορα την Παρασκευη το βραδυ μετα την συγκεντρωση!

      Μου αρέσει!

  6. Ο/Η Charis Tsevis λέει:

    Ο Σαμαράς είναι ένα πολιτικό τίποτε. Πάντοτε ήταν. Ένας ετερόφωτος χαμογελαστός νεανίας που λόγω της καταγωγής του διορίστηκε σε θέσεις. Μεγαλώνοντας θεώρησε πως θα ενηλικιωθεί προχωρώντας σε μια μεγάλη προδοσία.
    Έφερε την Ελλάδα μπροστά σε ένα μεγάλο πρόβλημα. Αντί να αναπτυχθούμε και να απλωθούμε στα Βαλκάνια τη στιγμή που άλλαζαν ο Σαμαράς, ο Τράγκας, ο Κακαουνάκης και τα διάφορα συμφέρονται μας έβαλαν να κάνουμε εμπάργκο στους Ευρωπαίους και να κλειστούμε στο καβούκι μας.
    Μια Ελλάδα που πάντοτε τα κατάφερνε ανοιγόμενη στον κόσμο έγινε μικρή και περιχαρακωμένη. Με ψευτοτραμπουκισμούς επιπέδου Καρατζαφέρη και βέβαια χωρίς κόστος. Μιας και όπως συμβαίνει με τους υπερπατριώτες δεν έκαναν σθνήθως τον κόπο να πάνε στρατό. Κι όπως συμβαίνει με τους φασίστες φωνάζουν για την κουκούλα ενώ την φορούν πρώτοι. Εξού και μια σειρά ανώνυμα τρολ έχουν ξαμωλυθεί να πετάνε λάσπη στο διαδίκτυο.

    Θα θεωρούσα αδιανόητο η ΝΔ να ψηφίσει για πρόεδρο ένα φτηνό τίποτε. Βέβαια η προπαγάνδα των διαπλεκομένων είναι τέτοια που έχει αλλάξει την αλήθεια όπως περίπου τα κατάφερνε ο Ανδρέας Παπανδρέου.

    Μου κάνει πάντως εντύπωση οι Νεοδημοκράτες που τόσα έχουν πληρώσει από λαμόγια, διαπλεκόμενα και νταβατζηδες να βλέπουν τον Σαμαρά να χαριεντίζεται με τους Χασαπόπουλο, Αναγνωστάκη και να μην αηδιάζουν.

    Όπως μου κάνει κι εντύπωση να μάχονται τις φιλελεύθερες ιδέες καθημερινά κάτι αστείοι κρατικοδίαιτοι και να έρχονται να μιλάνε μετά για την παρηφάνια των ιδεών.
    Ήμαρτον δηλαδή. Αυτό είναι φρενοκομείο.

    Μου αρέσει!

  7. Ο/Η Charis Tsevis λέει:

    Όσο αφορά το σχέδιο Ανάν, την Κύπρο και τον πατριωτισμό των ανωνύμων:
    Γιατί τόση ανησυχία για το άνοιγμα της Ελλάδας στον κόσμο;
    Με ποιο τρόπο θα επανενωθεί η Κύπρος;
    Με ευχολόγια;
    Ή μήπως θα πάμε σε πόλεμο;

    Ο ψευτοπατριωτισμός του Σαμαρά βολεύει μόνο τους εμπόρους όπλων.

    Μου αρέσει!

  8. Ο/Η jimis alfa λέει:

    pote tha valete mialo ?ti ntora ti samaras.i nd dimokratia einai mia.valete mialo dioti stis epomenes ekloges tha psaxneste.kai as stamatisi i oikogeniokratia,den ti varethikatai?

    Μου αρέσει!

  9. Ο/Η Teo Gregor λέει:

    Eyge…. k meta leme gia enotita ??? Oyte 100 kotes se ena kotetsi me ena kokora den sfazontai etsi… To komma anikei se emas, oyte sti Mitsotaki (sorry paides alla giati na exei onoma toy makariti syzigoy eno exei ksanapantreytei), oyte ston Samara… k me ola ayta ta sxolia mono tin enotita den boithame….

    Μου αρέσει!

  10. Ο/Η Νίκος λέει:

    Καλά πρέπει να είσαι ή πολύ πορωμένος ή πολύ λαδωμένος. Φυσικά είσαι τυπικός οπαδός της Ντόρας, αλαζονεία και άγιος ο Θεός, όλοι θεωρούνται αμελητέες ποσότητες μπροστά στη μεγάλη κυρία. Μόνο που δυστυχώς για σένα και ευτυχώς για την πλειοψηφία των Ελλήνων η κυρία Ντόρα θα χάσει και θα σταματήσει να ξεπουλάει τα πάντα χωρίς να έχει ούτε ιερό ούτε όσιο. Ευτυχώς θα καταλάβει ότι για βουλευτής και δήμαρχος καλή είναι, για υπουργός είναι κακή και για πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ανίκανη. Για πρωθυπουργός δεν το συζητώ, ούτε στα όνειρά της. Δεύτερο προδότη πρωθυπουργό μετά τον Σημίτη και εν μέρει τον Μητσοτάκη δεν χρειαζόμαστε.

    Μου αρέσει!

    • Ο/Η brexians λέει:

      @νικο θα ελεγα οτι απο λασπη και χαρακτηρισμους ειμαστε συνηθισμενοι ..αλλα ουτε αυτο θα το καταλαβεις….δεν πειραζει περαστικα σου!

      Μου αρέσει!

  11. Ο/Η antiprodotis λέει:

    Οι προδοτες, οι ρουφιανοι και τα λαμογια πρεπει να φυγουν απο την Νεα Δημοκρατια ……….. ΟΥΣΤ ,ΟΥΣΤ …. αντωνακη, δημητρακη ΟΥΣΤ

    Μου αρέσει!

  12. Ο/Η antiprodotis λέει:

    Toν ΠΑΣΟΚΟ μπορω να τον καταλαβω …. το ΚΟΥΜΟΥΝΙ μπορω νατο καταλαβω, τον αριστεριστη το ιδιο …. τον ΠΡΟΔΟΤΗ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, μια ΖΩΗ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ !!!!!!!!!!!! ΟΥΣΤ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ……

    Μου αρέσει!

  13. Ο/Η Δήμητρα Γιάχου λέει:

    Μέχρι τώρα είχαμε κληρονομικότητα στην Πολοτική κ.λ.π. Τώρα χρεώνεται και η αποστασιοποίση με τον ίδιο τρόπο. ‘Ελεος πια. Η Ντόρα είναι δύναμη από μόνη της.

    Μου αρέσει!

  14. Ο/Η George λέει:

    Προσωπικα υποστηριζω την Ντορα Μπακογιαννη για την συνολικη της παρουσια στην πολιτικη ζωη της χωρας, για την παρουσια της στο κομμα και θεωρω οτι μπορει να οδηγησει τη Νεα Δημοκρατια και κατ επεκταση τη χωρα σε νεους οριζοντες. Βασικα δεν με ενδιαφερει να πεισω κανεναν ψηφοφορο για τις δικες μου αποψεις και θεσεις ο καθενας εχει τη δικια του κριση και κρινει.
    Παντως σε καμια περιπτωση δεν θα ηθελα να βγει η κ. Μπακογιαννη απο ενα κλειστο συνεδριο και να υπαρχουν μονιμα ψυθυροι για την εκλογη της.Αν οντως κερδισει θα ειναι με το σπαθι της . Ντορα καλη επιτυχια…

    Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.